perjantai 30. joulukuuta 2011

Kenkyys

Aina joskus tulee vaan se suunnaton tarve ostaa kengät, jotka eivät sovi yhteen yhdenkään jo omistetun vaattekappaleen kanssa. Ja jos näihin kenkiin sattuu olemaan rahaa, sen tarpeen sivuuttaminen on suoranainen saavutus. Mitali sille, joka tähän kykenee. Minä en kyennyt.

Ehkä tässä on taas yksi osoitus ihmiskunnan turhamaisuudesta ja materialistisuudesta. Ostetaan turhaa materiaa vailla selkeää funktiota. No kengät pistetään jalkaan, mutta eivät nämä tarpeelliset kengät olleet. Nyt kun aloin kirjoittaa tätä tekstiä ajauduin aivan yllättäen moraalisten kysymysten pariin. Näin ei pitänyt käydä, tätä ei lukenut käsikirjoituksessa. Muta hyvä pointti kuitenkin, ansaitsisi enemmänkin pohtimista. Ehkä joskus vielä.

Ostin kengät, jotka ovat saaneet useamman ihmisen yllättymään ja toteamaan, ettei ne ole yhtään mun oloiset. Tykkään niistä hirvittävästi. Niin hirvittävästi, että tulen todennäköisesti yrittämään keksiä niille sata ja yksi käyttötarkoitusta, jotteivät ne jäisi lojumaan eteisennurkkaan. Se olisi viimeinen hälytys jonka jälkeen olisi vähintääkin tarpeellista istua miettimään edellämainittua materialistumista ja turhamaisuutta hieman syvällisemmin.

Kenkien tavoin tässä oli postaus vailla mitään funktiota. Paitsi että tätä ei voi edes pistää jalkaan. Ettäs tiedätte.

2 kommenttia :