perjantai 2. joulukuuta 2011

Lesbiaani, eli homoseksuelli naisihminen.

Mulla on ajokortti. Tai ainakin jonkinlainen ajolupalappunen. Tää on kertakaikkiaan pelottavaa. Ajeluttakaa nyt sitten pientä vimmua parolassa ja todetkaa sillä perusteella raukan olevan ajokykyinen, kun suurin osa heikkouksista sijoittuu risteysajoon ja kaistanvaihtoon. Väistämiseen ja yleiseen kaupunkiliikeenteessä mukana olemiseen. Hoho. Saa nähdä miten tästä selvitään. Toivottavasti olen viikon päästä vielä elossa. Ja läheiset myös.


Ostin kirpputorilta rumanvärisen retrokkaan kahviastiaston kahdella ja puolella eurolla. Tosi sympaattista. Ostin myös kirjanpidosta kertovan vanhan kirjan. Miksikö? Koska sinne oli tehty merkintöjä ja merkinnät vanhoissa kirjoissa on kertakaikkiaan ihastuttavia. Oon suunnitellut enemmän kuin ehkä koskaan mun tulevan kämpän sisustusta. Siitä tulee ihananmahtava. Hyvin hämmentävä ja epäsopusointuinen. Upea. Vimmukas. Toivottavasti ainakin.

Sonja osti 50-luvulta peräisen olevan seksuaalikasvatuskirjan. Lesbiaani on homoseksuelli naisihminen ja prostituoiduista tulee pysyä erossa sillä ne on yleisimpiä sukupuolitautien levittäjiä. 


Oon hirmuisen iloisella mielellä. Siivosin vähän ja pitäisi siivota paljon lisää. Kohta rohkaistun. Oli vaan ikäänkuin pakko tulla leijailemaan ilosta ja ilmoittamaan koko internetille, että mä olen ihan todella hyvällä tuulella nyt!

3 kommenttia :

  1. mun hyvät muudit on lähteny kävelemään, voisivat palailla jo!

    mutta musta on kivaa kuitenkin ,että sää oot iloinen :)! ja ai aniin onnea siitä lappusesta ü

    VastaaPoista
  2. Suloisia kuvia ja nää sun blogimerkinnät on hauskoja, jotenkin niin erilaisia :--)!


    http://weekday-illusion.blogspot.com/

    VastaaPoista