tiistai 27. joulukuuta 2011

pipariksihan se sitten meni

Joku fiksumpi ei olisi syönyt piparitaikinaa niin paljoa, että maha tulee kipeeksi. Mikä siinä on, että kerta toisensa jälkeen taikinaa on aina pakko syödä vielä se yksi pieni pala. Se yksi pieni pala liikaa. Ja sitten vielä yksi. Ja vielä yksi. Kunnes maha tulee kipeäksi ja valmiit piparit ei kiinnosta niin yhtään.

Tein ehkä vaatimattomasti sanottuna maailman superhienointa hipsteripiparia joka... no meni vähän pipariksi. Eikä sillä tavalla kun pipareiden kuuluu mennä pipariksi, vaan sillä kielikuvatavalla.


En ole edelleenkään saanut joulukortteja valmiiksi, enkä lähetettyä. Jokin mun pienessä mielessä kertoo mulle, että olisi jo korkea aika. Ehkä päädyn laittamaan korttien mukaan selittelylappusia. "No mutku mulla oli niin kiire".

Näin unta että mun pöydälle syttyi tulipalo ja mun huoneessa oli ilmapallo.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti