perjantai 9. joulukuuta 2011

yksi kaksi lujaa

Kun ei löydä enää uusia kivoja vaatteita siskon eikä äidin vaatekaapeista, on ihan okei alkaa käyttää isin vaatteita. Allekirjoittaneella on parasta aikaa päällään isin ehkä hienoin paita. Oon niin kasikytälukua, että en ehkä kestä. Edellinen tosin oli vale, koska kestän kyllä, tästä mä tykkään.


Koin aamulla karun hetken, kun äiti paljasti, ettei jokainen mun joulupukille kirjoittama kirje olekaan päätynyt määräänpäähänsä. Äiti kiikutti ilmeisesti eskari-ikäisen minän kirjoittaman kirjeen nenuni eteen. Tähtikaukoputki. Tähtikirja. Ruutupaperivihko. Rahaa uuteen polkupyörään. Lotsalotsa (legs, sellanen tuhatjalkaispehmolelu tiättekö?)


Ville sanoi että näytän skrillexiltä ja meri oli varma, että oon vihdoin leikannu sen paljonpuhutun piilokaljun. En ole. Olen vain toispuoleinen lapsi isin pink floyd paidassa ja italiantuliaispöksyissä.


Tiia kävi meillä lakkaamassa kynsiä. Keksin eilen maailmaamullistavan jutun. Kun kynnen lakkaa ja sen turkaisee seppälän halpaan irtoglitteriin, tulee niin ihanat kynnet, että jokaisen tytön pitäisi saada tälläiset joskus.


2 kommenttia :

  1. mun siskol oli kunnon lotsalotsa legs kokoelma!! :D

    VastaaPoista
  2. Owwwww, oon kateellinen! Mä sain vaan yhden lyhyen... vissii kolmen palluran mittasen. Semmonen oikein pitkä ois ollu niiiin unelma ;__;

    VastaaPoista