tiistai 24. tammikuuta 2012

Epävirallinen vastaväripäivä

Heräsin aamulla liian myöhään, päätin laittaa päälleni violetit farkut ja hetken päästä hymyilin kauniisti vastaväreihin pukeutuneelle peilikuvalleni.

I don't get it. Miten voi tuntea itsensä samalla lastenohjelman juontajan tai vähintäänkin leikkikerhonvetäjän näköiseksi, että äärettömän söpöksi. Viihdyin pitkästä aikaa ihan oikeasti vaatteissani ja tuntui, että sain niistä törkeesti lisää energiaa ja vipinää pikkuisiin jalkoihini. 

keltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainen


keltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainen

Ehkä vastavärit niksautti jotain mun pään sisällä, mutta olin hyppytunnilla hämmästyttävän halukas ilmaisemaan kaikkein kärkevimpiä mielipiteitäni ja keskusteltiin kavereiden kanssa oikeasti ihan fiksuista asioista. Sain kamalasti uutta pohdittavaa pitkille (alle kilometrin mittaisille) koulumatkoille  täällä eteläsuomen hyytävissä pakkasissa.

keltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainen


keltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainenviolettikeltainen

Äidinkielessä oli kielioppikoe ja mun intuitio mahtaa tuoda mulle ainakin kolme pistettä... viidestääkymmenestä. Matikasta oli järjettömästi läksyä, joten pidettiin Tiian kanssa pienimuotoiset laskutalkoot ja siinä sivussa kanakastikkeensyömisjuhlat. Ne lukijat jotka ei oo koskaan lukeneet mun (vaatimattomasti maailman parhaan) kanakastikkeen ohjetta, voi etsiytyä sen pariin sivupalkin kautta. Oikeasti, se on vähintääkin vilkaisemisen arvoinen ohje. NAM! 

Iltasella päätin harrastaa sekä irkkirageamista, että irkkirageparttailua. So nice. Mutta pahamieli meni huspois joten turhaan jauhan siitä täälläkään. Huomenna on päiväuus ja ties mitä se tuo tullessaan.


Tiesittekö muuten, että samalla kun vastavärit korostaa toisiaan, ne myös ärsyttää ihmisen silmää. Hoh.

11 kommenttia :

 1. Leikkikerhonvetäjät on musta aina tosi liikkiksiä, ja niin oot säkin! Tuollainen vastavärikkyys pukee sinua.

  VastaaPoista
 2. voi hitsi vie sun kanssa! <:

  VastaaPoista
 3. Apua! en oo varmaan ikinä saanu näin montaa kommenttia yhteen tekstiin! aivan hurja päivä!

  Keppo, mitä tarkalleen tarkottaa liikkis? :D Jotenkin sain siitä sanasta kiinni ja toisaalta en. Kiitos kuitenkin siitä että oon liikkis! Oletan että se on positiivista koska itserakkaus (haha:D) ja kiitos viimeisestäkin. :)

  rosie apua kiitos kamalan paljon ihanista sanoista! Ja kiitos myös bobbylle jajajaja

  isaak hihi :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei jännittävä tää vastaustoiminto!!! ja kiiiiiitos awww ^__^

   Poista
  2. hei tää on ilkeetä ei mun pitäny vastata vastaukseen dhsajkf. erittäin jännittävä vastaustoiminto :----------------------D kiitos ystävämme blogger

   Poista
  3. Owwwwww ei se oo niin justiinsa!!

   Poista
 4. Liikuttavaa, muttei sillain nyyh yhyy olen liikuttunut! vaan niinkuin sympaattinen tiiäks! :--D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! tiiän !!! niin vähän veikkasinkin, mutten vittiny vetää vaan omia johtopäätöksiäni! tässä tapauksessa kiitos! hih :3

   Poista