perjantai 13. tammikuuta 2012

Erittäin hurjistunut merisiili

Oon kehittäny itelleni sekä uni- että ruokarytmin. Oon saanut kaverilta postikortin. Tänä viikonloppuna teen joulukortit loppuun. (kuinka ajoissa voi ihminen olla?)

Eilen oli sähkökatkos ja laskin matikkaa tietokoneen valossa. Sähkökatkot on muuttunu sitten sen ajan kun olin vielä pienempi pieni vimmu.

 
Tänään meillä on hesburgermiitti kavereiden kanssa. Siis "kulutetaan loppuun vanhenevat etukupongit" tapahtuma. Illalla mahdan olla koneella ja kenties tehdä jotain hyödyllistäkin. Koulujuttuja? Ehkä jos kiinnostaa. Ja senhän nyt tietää kaikki ettei kiinnosta. Sunnuntaina sitten.


Oon saanut karsittua paikkoja, joihin haen opiskelelmaan ja nyt mulla on jäljellä enää sopiva määrä paikkoja, jonne hakea. Muutama päivä sitten luin cosmon vuosihoroskoopista syyskuun horoskooppia ja ymmärsin, ettei mulla ole mitään käsitystä siitä, missä tuun olemaan tän vuoden lopussa. Saatan asua melkein missä vaan.

Tänään tajusin, että mikäli saan opiskelupaikan niin mun pitää uskaltaa mennä ihan uuteen kouluun ihan yksin. Enkä todellakaan oo ihminen, joka tykkäisi (uskaltaisi) tehdä asioita yksin. Oon kaikkea muuta. Mua pelottaa, jännittää ja kiinnostaa.


Tiedättekö muuten kun on niitä kertoja kun kuvaa itseään, eikä kuva tuppaa onnistumaan. Sitten on niitä kertoja, kun kaikki kuvat tuntuu onnistuvan. Arvatkaa kummanlainen oli eilinen kuvauskerta, jonka saldoa nämä kuvat on? terveisin: toi oikeasti täysin eialkoholinvaikutuksenalaisena keskimmäisessä kuvassa posettava hemaiseva nuori naikkonen.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti