maanantai 30. tammikuuta 2012

maanantaisin

- mulla on hyppytunti, jonka suunnittelen aina viettäväni kuvisluokassa tehden kuvistöitä eteenpäin, mutta päädyn lähes poikkeuksetta viettämään kotona syöden hyvää ruokaa ja katsoen frendejä. (tää hyppytunti on esim nyt. tänään ruokana oli ravioleja ja tomaattikastiketta)
- mun tekee aina mieli nukkua päiväunet. josko tänään saisi vähän ummistaa silmiään puoli neljän jälkeen?
- tuntuu siltä, ettei tule selviytymään perjantaihin asti. tänä maanantaina ei tunnu siltä, enkä tiedä mistä se johtuu. oikeastaan tuntuu että huomenna on jo perjantai. weeteeäf.
- ei tarvitse tehdä matikan läksyjä.
- on melkoinen saavutus jaksaa laittaa hame päälle. (tai ylipäätään mitään muuta kuin collarit ja abihuppari)


kirjoitin eilen lastenkirjan. julkaisuviestinnän kurssia varten. se on oikeasti ihan melko hyvä. oon kuvittanut sen jo ennen kirjoittamista. tänään teen kuvat valmiiksi. huomenna... ylihuomenna... tai joskus muulloin kasaan sen kirjaksi. aika amazing. enpä olisi uskonut että saisin sitä koskaan valmiiksi. hoh.

peeäs. mitäkakkaa miks tää teksti on näin vammasen kuulosta. en taida kirjottaa tän enempää, turhautumus. no oikeestaa ei ollu kyllä enää asiaakaan ja pitää lähteä kouluun adios.

8 kommenttia :

 1. hih, netti on helppo paikka tutustua c: sit on vaan hankala jos joskus pitäis tavata joku nettikaveri ja se on saanut netissä ihan toisen kuvan musta jne.. u know

  mut vooi, ihania kuveja. ♥ tykkääks piirtää tai maalata tai muuta sillai enemmänki? tai siis että tykkäätkö kuviksesta! :D

  VastaaPoista
 2. Nojoo se on totta kyl ! Mut oon tavannu suhteellisen monia nettituttuja ja vaikka ny en ookaan luonnossa ihan se sama vimmu ku ny vaikka täällä (ainakaa heti ekaa kertaa tavatessa, kyl mä sit jos vauhtiin pääsen) niin ikinä en oo ainakaa kuullu että kukaa ois totaalisesti pettyny :D:D

  Ja joo piirtää tykkään! Piirrän kyl nykyään liian vähän niin jotenki pikkasen hukassa tuntuu nykyää usein olevan ajatukset ainakin kynä kädessä. Maalaamisesta en erityisesti oo koskaa perustanu, mutta tykkään tommosesta sotkemisestamaalaamisesta. niinku värien heittelystä ja roiskeista ja valumisesta ja sekottumisesta :D sillee on jees maalaa... jopa vesiväreillä. Esittävää maalaustaidetta ei varmaa tulla koskaa näkemään mun tekemänä hoh :D Eli joo tykkään kuviksesta oikeestaa ihan kokonaisuudessaa!

  Äiti on jokseenkin taiteilijaluonne ja mummi ikuinen idealistinen jokapaikantaiteilijakeksijä joten kai mulla jotain sukurasitettakin on tähän. Kaikkiin käsityö ja taidekerhoihinkin on pienestä asti raahattu. Ja kun nyt en koskaan urheilusta innostunut niin sitten olin kotona ja piirsin ja luin kirjoja. Hoh :D

  VastaaPoista
 3. Voi apua, mäkin tahdon osata maalata vesiväreillä! Tai maalata ylipäätänsä, ainoa sivellin jota osaan käyttää kun on photarin sellainen... Oivoi. Liian kaunista jälkeä, tuollaista hempeää ja värisekoitusjuttua ja ihanaa!

  VastaaPoista
 4. voi apua kiitos!!! Oikeesti kannattais kokeilla ja kokeilla pari kertaa uudelleenkin vielä, koska tommosen värisekotussuttukasan aikaansaaminen on yllättävän helppoa jos on silmää niiden värien suhteen yhtään! :D

  Mutta kiiitos, oon itsekin tyytyväinen, värisekoitusjutut ja hempeät ihanat kaikki jutut on ihan mahtavuutta!

  VastaaPoista
 5. Nyyh (angstaan vielä tänne) kun en vain hallitse niitä, niin paljon vettä ja liejua ja paperi muuttuu tohjoksi jajaja sitten työssäni on reikä! Mutta ehkä vielä joskus.

  VastaaPoista
 6. ...arvaa aionko mä nyt tehdä kouluhommia kun ajatus vesiväreistä valloitti mieleni täysin! Syytän sinua. Ja tuota superliikkistä tähteä.

  VastaaPoista
 7. voieeeeei!!! kyllä se vielä jokupäivä! Ja hyvä paperi auttaa yllättävän paljon tuohon paperin tohjoutumiseen ja kaikenlaisiin vesivahinkoihin!

  ja voieivoiei nytkö saan syyt niskoilleni siitäkin ettet tehnyt koulujuttuja! voit antaa herrarouva opettajalle mun puhelinnumeron ja sanoa että houkuttelin sut pahoille teille.

  VastaaPoista
 8. Joku hyvin kaunis toivottavasti! Vesivahingoista tulee nyt kaikkea härskiä mieleen, tähän ei taida paperi auttaa D:

  Ja kyllä ehdottomasti saat, yksinomaan sinä eikä kukaan muu! Niin pahoille teille oieikamala ;____;

  VastaaPoista