tiistai 3. tammikuuta 2012

Mun kännykän luonnoksiin on tallennettu lukemattomia aiheita kirjoittamiselle, aloituksia ja sananvalintoja. Tulin juuri kotiin mummolta ja lähden pian Hämeenlinnan kautta Helsinkiin tädille. Aikaa kirjoittaa on vähemmän kuin vähän vaikka inspiraatio kutkuttaa sormenpäitä. Aina ei vaan voi ehtiä. Jos viikonloppuna on vielä luova olo, saatte  ehkä lukea yhden jos toisenkin puoliasiallisen mielipidetekstin. Sitä odotellessa joudutte keksimään muuta tekemistä kuin tämän tytön blogin seuraamisen. Aika rientää, hehei kaikki, viettäkää kiva loppuviikko.

4 kommenttia :

 1. Miks sä kirjotat niin montaa blogia? (:

  VastaaPoista
 2. Hmm.. no ihan ensimmäiseksi mulla oli hideandseekwiththeangels blogi, koska halusin kirjoitella jonnekin tajunnanvirtaa ja kaunokirjallista teksiä sekä julkaista sitä edes pienelle lukijakunnalle. Tahdoin pohtia ja käsitellä elämää ja siitä blogista on ollut enemmän tai vähemmän apua sen asian suhteen. Se blogi on ollut olemassa pian 3 vuotta, joten siitä luopuminen tuntuu aika etäiseltä ja mahdottomalta jo idean tasolla.

  Sen jälkeen tein yhden blogin kaiken turhan julkaisuun. Sen blogin oon käsittääkseni jo poistanut, kun se ei oikein saanut tuulta siipiensä alle. Tämä blogi oli noihin aikoihin myöskin ihan erilainen. Hmm... vimmusyndrooma on nykyään se blogi, jota useitein päivitän ja jolle uhraan eniten aikaa. Tätä nyt vaan on aika mahtavaa kirjoittaa, koska kirjoitustyyli on ihan erilainen kun enkeliblogissa ja asiat joista kirjoitan etenkin. Enkeliblogi on hirmuisen vakava ja pohtiva blogi, tämä puolestaan on aika aivotonta liibalaabaa. Ne tasapainottaa toisiaan kivasti.

  Sitten on matikkablogi, joka perustettiin tiian kanssa kerran matikankokeisiin lukiessa, ehkä pääasiallisesti, jotta saataisiin muuta aktiviteettia. Se on aika kuollut.

  Säden kanssa pidetään Once in a lifetime blogia, joka keskittyy ainoastaan elämässä koettaviin ihaniin asioihin. Se blogi on siis suhteellisen suppea, vaikka sympaattinen onkin. Ei sellaisen suppean yhden blogin pitäminen saisi tyydytettyä mun suurta himoa päästä kirjoittamaan ja kirjoittamaan ja purkamaan ajatuksia.

  Sittten mun blogger profiilissa taitaa näkyä vielä kv.blogi muillemaille. Se on koulujuttu, jota kirjoitin, ettei tarvisi ottaa niin paljoa vastuuta muista jutuista. Blogin kirjoittaminen oli kuitenkin mukavampaa kuin esimerkiksi kahvituksen järjestäminen.

  Eli siis vastauksena kysymykseen, kirjoitan pääasiassa kahta blogia. Tätä ja enkeliblogiani. Tiedän muutamia blogeja, joissa on sekaisin lifestyletekstiä ja kaunokirjallisia tekstejä, mutten itse jotenkin näe sitä edes vaihtoehtona itselleni. Siksi mulla on kaksi erillistä blogia eri tarkoituksiin + muutama muu blogi joilla on tarkempaan rajattu aihe. :)

  VastaaPoista
 3. hih, kiitos laajasta vastauksesta! ((:

  VastaaPoista
 4. ei mitään, kiitos kysymyksestä vaan! :D

  VastaaPoista