lauantai 28. tammikuuta 2012

päkiä on hassu sana

Oon käynyt elämäi aikana baarissa tasan kolme kertaa. Toissapäivänä Meri täytti 19 vuotta ja eilen valloitettiin Lahden yöelämää. Korkokengissä tanssiminen tuntuu edelleen päkiöissä, mutta ei kaduta. Onnistuin jollain ihmeellä jopa pääsemään sisään siskon asuntoon ihan itse avaimilla. Ei sillä, että olisin ollut liian humalassa onnistuakseni, mutta lukot voi oikeasti olla selvänäkin hämmentävän vaikeita avata.


Tanssiminen on oikeasti ihan mahtavaa. Oon aina ollut vähän turhan tiedostavainen itsestäni ja jokaisesta pienestä liikkestäni, kun tanssin. En oo mikään tanssija, joten pelkään aina vaikuttavani oudolta tai näyttäväni typerältä. Eilen ei oikeastaan jaksanut kiinnostaa. Eikä sen pitäiskään. Ainahan sitä törmää ihmisiin, jotka tanssii täysillä, vaikkei osaiskaan täydellisesti. Mä arvostan niitä ihmisiä. Oikeasti. 


Aamulla (päivällä) heräsin kivasti  siskon sohvalta ja ollaan vietetty käytännössä hela dagen katsoen sinkkuelämää tai muita televisio-ohjelmia. Juustomeetvurstikurkkuaromisuola -sämpylätkin maistui täällä melkein yhtä hyviltä kuin mummolla. Jäävesi se sijaan ei oo ehkä ikinä maistunut näin jumalaiselta. Tai mars-jäätelöt. Nam.


Tahdoin ikuistaa tän olotilan, fiiliksen ja kaiken kuviin, joten etsin käsiini (pyysin siskoa etsimään) mun vanhan pokkarikameran, jonka oon ikäänkuin lahjoittanut armaalle sisarelleni. Hittovie tätä nostalgiaa.


Jos tänään olisi kuulunut olla krapula, niin miten voi tuntua näin mahtavalta.

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. voi eeei apua kiiiitos <3 itse olet kun jaksat kommentoida ja piristää mun päivää! :)

   Poista
 2. hih no kiva että piristin sun päivää c: ois kiva tutustuu suhun paremminkin, mutta oon niin huono sellasessa. :c

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. !!! tutustutaan ihmeessä toisiimme! en mäkään mikään tutustumisen mestari ole, mutta ihan hienosti oon moniin tutustunu, ainakin netissä se on oikeesti yllättävän helppoa! :)

   Poista
 3. sun ololinna on vähän samantapanen kun mulla itsellänikin just nytten. peittoja, tyynyjä, keksejä, kissa, läppäri, kännykkä :D En aio kyllä liikkua täältä minnekkään.

  pss, käy kurkkaamassa ja heittämässä kommenttia :)

  http://siiwi-siiri.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hoho, kuulostaa aika unelmalta! :) ja pitääpä käydä katsastamassa

   Poista