maanantai 9. tammikuuta 2012

skanneri ei toimi edelleenkään

Mulla on maailman ylipäheimmät violetit farkut. Metsästin näitä ehkä kuukauden ja nyt mulla on ne. Ihana lisä turkoosinvihreiden tovereidensa rinnalle. Tänään revin pinkfloyd- paitani (jonka isi lahjoitti mulle saaden leveän hymyn tyttärensä kasvoille) housujen sisältä pois ja siitä eteenpäin oon tuntenut itteni pieneksi tontuksi, joka kerta kun katson itseäni peilistä. Violetit farkut ja niin iso paita. Pipo vedetty päähän ja hiukset mitensattuu.

Loppuillan suunnitelmat on varsin yksinkertaiset, mutta sitäkin yllättävämmät. Aion mennä ajoissa nukkumaan. Siis ihan oikeasti ajoissa. Aion tämän tekstin jälkeen sulkea koneen, hipsiä suihkuun ja sitten sänkyyn tuutimaan. En tiedä onko mulla jonkin krooninen univaje, mutta sen tiedän, että liian vähä uni ei ainakaan auta mua selviytymään ihan liian raskaista kouluviikoista.

Enkä saanut tänäänkään tehtyä diplomityötä, kuten en myöskään saanut kirjoitettua niitä jo turhankin paljon mainostettuja blogitekstejä. Mutta oikeastaan tämä blogi on viimeinen asia, josta haluan ottaa stressiä, koska sitä on jo ihan riittämiin.

2 kommenttia :

  1. miten muokkaat kuviin noita ns "valopalloja", niiku tossa sun bannerissa ?:)
    + aivan ihana blogi sulla ! <3

    VastaaPoista
  2. Ihan niinkin yksinkertaisesti kuin sivellintyökalulla. Otan valkoisen värin ja säädän läpinäkyvyyden suureksi ja alan klikkailla sinnetänne. läpinäkyvyyttä voi vaihdella välillä, tulee vaihtelevamman näköistä. Sitten vaan napsuttelen niin perkuleesti. :D Selitin ehkä hieman huonosti, kysy ihmeessä uudelleen jos jokin jäi epäselväksi?

    VastaaPoista