keskiviikko 1. helmikuuta 2012

anarkia, gimpviha ja hääpuku


Mä en oo ihan varma, mutta onko tää nyt sitä anarkiaa. Eiku. Toi mekko on ehkä mun mummon hääpuku lyhennenntynä. Ehkä kauneimpia mekkoja mitä omistan, mutten osaa elää sen kanssa. Mun mielestä se ei oo koskaa pukenu mua. Ehkä vielä jonain päivänä.

Huomenna on tekstitaidon preli ja meen tän tehtyäni väsäämään herkkuleipiä evääksi. Nam. Voisin oikeesti kirjottaa äikästä hyvän arvosanan, mutta todennäköisesti pissin koko homman tekstitaidonkokeella. Ei kiinnosta, eikä innosta. Tää on anarkiaa. Eikuei vieläkää huoh.

Puput on inspiroivia ja gimp on persiistä. Ja peeäs mikä idea on alkaa kuvaamaan kello yhdeksän, kun nukkumaanmenoaika on kymmeneltä. No ainakin innostava idea, koska sen tein.

Värioksennuskuviin inspiroiduin kepon takia. Näitä vaan on pakko rakastaa. Huuh.Ja ei, en osannu päättää kumpi on kivemman värinen, joten laitoin molemmat. Nyt sitä anarkiaa. Eivaan mut kertokaa hei vaikka te. Mielipiteitä otetaan vastaan. Lyön sitten kauhalla päähän jos ne on vääriä. Vitsi oli heh.

En taida ikinä saada tukkaani enää suoraksi, mutta taiteen vuoksi pitää kärsiä eikö? Mulla on muuten pirun kiva taideteosidea, joka huuta päästä toteutetuksi. Se on kantaaottava. Hittovie, päässäkin alko soimaan taiteilijaelämää.

Jos sitä menisi tekemään leipiä ja erottelemaan hedelmäkarkit salmiakeista. Hyvää yötä maailma.

8 kommenttia :

 1. Niistä pahoista teistä. Oon ihan rappiolla kohta jumalauta. Piti mennä nukkumaan, mutta sitten ajattelin pienessä mielessäni, että päivintänpä vielä tämän tässä auki olevan välilehden kivasti ja sieltähän ponnahti niin herkullista vatsahaponkatkuista materiaalia että oksat pois.

  Eli samaistun nyt anarkismiisi ja valvon vielä vähän että saan kirjoitettua maailman sisältörikkaimman ja muutenkin tuikitärkeän kommentin sinulle.

  Joka menee näin. Siis. Mekkosi on hurmaava ja ehdottomasti oli näiden otoksien arvoista uhrata tukkasi, mitä tahansa taiteen vuoksi! Oot ihana. Ja mulla saa lahjoittaa ne salmiakkikarkit.

  ps meinasin jo kirjoittaa, että ylemässä on kivemmat värit, mutta ehkä sittenkin alemassa vaiko kuitenkin ylemmässä! Arvostan päätöstäsi julkaista molemmat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommenttisi on ennenkaikkea sisältörikas ja tärkeä!!! Harmi vain, että onnistuin jälleen lietsomaan sinut rikkomaan sääntöjä! Tai mikäli nyt aikaisin nukkumaan meneminen voidaan laskea säännöksi...

   Taiteen vuoksi voi kyllä uhrata vaikka mitä! Jos nyt ei sentään ihan mitä vaan, mutta kauas ei jäädä. Mulla on itseasiassa menissa projekti nimeltä kerää lasipurkillinen täyteen salmiakkikarkkeja, joita et suostu syömään. Ehkä saat joskus mystisen salmiakkikarkkipurkin ovesi taakse hihi!

   Mekko on ihana joo! Ja minä myös hih! Kiitos kaunis ja kumarrus.

   Ja päätös noiden kuvien välillä on oikeasti vaikeaa! What to do now?

   Poista
  2. (ohmy mistä lähtien bloggerissa on ollut näin vinha vastaussysteemi!)

   Kuvaongelmaan ainoa ja paras ratkaisu on spämmätä blogisi täyteen samaa kuvaa eriväriksi muokattuna. Keppo approves!

   Poista
  3. Vastaustoiminto on aika uusi, mutta sitäkin mielenkiintoisempi ja jännittävämpi!

   Kuulostaa suunnitelmalta! (siis tuo kuvajuttuli)

   Poista
 2. Wow, ihania kuvia! Ja hyvä että laitoit molemmat kuvat koska ne täydentää toisiaan! :D

  http://www.carpediemabovo.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. Oho kiitos! :) Ja jännä, en sillee miettiny koskaan, mutta kyllähän ne tavallaan täydentää toisiaan, nyt kun miettii ja katsoo! Kiitos vielä :)

  VastaaPoista