sunnuntai 19. helmikuuta 2012

krapula kertaa kolme

Annan teille nyt kasan ohjeita menestyvien ihmissuhteiden luomiseen ja yleiseen hauskanpitoon. Asiantuntija kun satun olemaan. Not.
Tutustu uusiin ihmisiin umpihumalassa. Haahua ympäriinsä ja pälätä omiasi. Jos et ymmärrä mitä toinen sanoo, esitä silti ymmärtäväsi. Nyökyttele ja hymyile paljon.

Hukkaa hyttikortti ja jää hengaamaan käytävään vanhojen ja uusien tuttujen kanssa. Aina huono huumori ja liiika nauraminen nukkumisen voittaa.

Nuku ainoastaan 3 tuntia. Aloita aamu tequilalla. Yhdistelmä takaa hypergineettisen adhd -humalatilan. Tämä tietenkin on paras tila mennä juttelemaan edellisillan tuttavuuksille.

Kannattaa myös huutaa "uuteen nousuun" mahdollisimman innokkaasti, heiluvaisesti ja hyppiväisesti, jotta vaikuttaisit keskittymishäiriöisen retardin kakaran lisäksi myös alkoholisoituneelta nuorelta.


Mitä hauskanpitoon tulee, alkoholi on jälleen ystävämme. En tiedä, kuka keksi aloittaa toogabileet, mutta harmittaa etten ehtinyt mukaan. Vartijan mielestä tooga ei ilmeisesti ollut vaatteeksi laskettava asustus.

Tanssi, tanssi, tanssi, eksy, yritä epätoivoisesti etsiä ystäviäsi ja päädy tanssimaan lisää.

Jos tylsyys yllättää tanssipaikkojen sulkeuduttua, on hissillä ajelu varteenotettava vaihtoehto. Mene hissiin vapaavalintaisessa seurassa ja paina jokaista nappia. Tee tuttavuutta muiden hissinkäyttäjien kanssa ja katsele eri kerroksien meininkiä.

peeäs. Älä anna potkija-pauliinan pilata tunnelmaa.

4 kommenttia :

  1. "Perkele laittakaa paidat päälle. Tämä on laiva!"

    VastaaPoista
  2. TOOGA, TOOGA, TOOGA, TOOGA, TOOGA!!!

    VastaaPoista
  3. Ei elämä :DD Nauroin ehkä kymmenen minuuttia tolle toogakuvalle! Sopii toivoa että oma risteily menee yhtä hauskoissa merkeissä.

    VastaaPoista