maanantai 20. helmikuuta 2012

onnellista lukulomaa

Näin unta että olin harry potter ja varastin salaisuuksien kammiosta, joka oli vanhassa autiotalossa, oman päiväkirjani ystäväni tiian kanssa. Meinattiin jäädä kiinni, pihalla oli eeppinen velhotaisto satunnaisen lenkkeilijän kanssa, mutta lenkkeilijä osoittautuikin tiian tyttöystäväksi.

Aamulla heräsin kuumeeseen. Mutta kun on vähän kuumetta, voi ihan hyvin mennä toisiksiviimeiselle kuviksentunnille, eikö? No kannattiko. Ei kannattanut. Kuume on noussut ja noussut ja oon kipeämpi kuin ehkä vuoteen. Ennen olin tosi harvoin kipeenä. Tänä talvena oon ollut kai viidesti. Tosin vain pienesti ja vähän. Paitsi nyt.

Lukuloma alkoi kaikkea muuta kuin huonosti. Vituttaa etten voi lukea, jään jälkeen ja en ehdi päntätä tietoa päähäni. Pitäisi levätä mutten saa nukuttua. Kuume laskee varmaan pian kun sekakäytän finrexiniä ja särkylääkettä.

Ja tämä on niin huono postaus että pelastan sen näyttämällä miten sinisiltä violetti peruukki saa mun silmät näyttämään.

6 kommenttia :

  1. moi! mistä löysit ton peruukin - se on ihan mieletön!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun kaikki peruukit (vaalea pörröponnariperuukki vuodelta nakki, valeeanpunainen pitkä peruukki ja kuvan peruukki sinisenä ja violettina) on kaikki virosta! Ihan siinä sataman tuntumassa on... sadamarket? No se yksi keskus mikä on täynnä kaikkia pieniä ihmekauppoja (jokseenkin ahdistaviakin). Siellä on alakerrassa kiva peruukkikauppa. Varmaan jostain ebaysta tosin saisi paljon halvemmalla.

      Poista