sunnuntai 5. helmikuuta 2012

se ihan pöljä

Mitä tehdä kun haluaa kirjoittaa, muttei ole yksinkertaisesti minkäänlaista inspiraatiota?
Muokata niitä kaikkein vähiten epäonnistuneita jäljellä olevia valokuvia ja riehaantua täysin leikkimään gimpin kanssa. Been there done that.


Tänään oli matikkajuhlat. Niille, joille sana matikkajuhlat ei kerro mitään, niin ne voi tiivistää pariin asiaan: yhteinen matemaattinen tuska, pirusti ruokaa ja ahkeraa laskemista. Tiistaina on matikan preli ja yritetään parhaamme mukaan Tiian ja Sonjan kanssa valmistautua tappioomme taistossa derivaattoja, integraaleja ja etenkin logaritmeja vastaan.

Tiesittekö, että Kentuckyssa on laki, jonka mukaan piin arvo on 4? Ainakin melkein luotettavien (äärimmäisen epäluotettavien) lähteiden mukaan.

Mun on tehnyt nyt päiviä mieli tarttua saksiin ja leikata tää kuollut reuhka pois mun päästä. En vaan uskalla ennen abiristeilyä, mitä jos en osaakaan laittaa lyhyempää tukkaa sitten? Tän pehkon kanssa mulla on muutama takuuvarma hiustenlaittoniksi, joten taidan odotella vielä ainakin pari viikkoa.

Keksin muuten eilen (?) vaatteet abiristeilylle. Törmäsin netissä tähän ja hullaannuin ajatuksesta, että omistaisin moisen. Pitäisi ajella lahteen eurokankaaseen ja sen jälkeen tarttua pitkästä aikaa ompelukoneeseen. En oo ommellut ikuisuuteen jos nyt ei lasketa mukaan muutamaa farkunkorjauskeikkaa pikkurahaa vastaan.


Mikä toi pinkki raita alareunassa on ja miksi en jaksa korjata sitä pois?
Sovitaan, että se on harkittu tyylikeino, okei?

2 kommenttia :