torstai 8. maaliskuuta 2012

kevät asvaltti ja kävely

En lukenut riittävästi psykologiaa vaikka lupasin itselleni niin. Kävin kevätkävelyllä ja tein hyvää ruokaa. Vietin aikaa merin kanssa. Onnistunut päivä. Stressaannuin ennakkotehtävistä. Mitä jos vuorokaudesta yksinkertaisesti loppuu tunnit kesken?


En rehellisesti sanottuna muista ollenkaan, milloin mulla olisi viimeksi ollut näin hipsteri olo.
Voisin kirjoittaa jotain ja leikkiä harjoittelevani äidinkielen esseekokeeseen. En kuitenkaan kirjoita. Blogiin kirjoittamista en laskisi järin hyväksi harjoitukseksi. Toisaalta luulen, ettei mikään harjoitusessee enää vaikuttaisi radikaalisti taitoihini ilmaista itseäni kirjallisesti. Ehkä juon vain pepsiä ja pelaan. Tai juttelen kenelle lie. Ehkä kaikille.

18 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. toki! mistä haluat jutella?

   Poista
  2. ihan mistä vaan! mitä sulle kuuluu? (:

   Poista
  3. Ihan mukavaa! Oon yksin kotona, juon pepsiä ja rapsuttelen kaniinia. Tein hyvää ruokaa ja sain valmiiksi yhen projektiluontoisen hässäkän. Keksin jopa idean mun arkkitehtuurin ennakkotehtävään! Mitä sulle kuuluu? :)

   Poista
  4. oho oon taas hidas vastaamaan. ): mulle kuuluu ihan kivaa, vähän sellanen tyhjä tai haikea olo. tuntuu hassulta tehdä jotain spontaania, kun yleensä suunnittelen aina kaiken etukäteen. plöh.
   mä haluisin kans jotain hyvää ruokaa, mutta hiustenvärjäys on nyt tärkeämpää, hehe. ja pitäisi tehdä kaikenlaista, mutta ei millään huvittaisi. ui arkkitehtuuria! mun pitäisi tehdä arkkitehtuurin vihkoa.. ei kuitenkaan innosta kamalasti. :D
   pakastimessa odottaa ben&jerry's. ♥

   Poista
  5. hoho ei se mitään, en minäkään nopeudella hämmästytä! mitä spontaania oot tehnyt? aaa värjäät hiuksia vai? huuuuh jännää! mitä arkkitehtuurin vihkoa? :o ja voiiiiiiiiii ben&jerrys maittaisi kyllä hirmusti! namnamnamnamnam

   Poista
  6. hyppäsin lähes tuntemattoman miehen autoon ja oli kivaa. ja puoli kolmelta lähdin hakemaan kavereita baarista, jännää!
   joo värjäsin hiukset mutta se nyt ei kovin spontaania ollut, peitin vain juurikasvun. voisin ehkä vaihtaa väriä joskus..
   arkkitehtuuri-vihko! käyn siis steinerlukiota (googlaa jos ei ole mitään hajua mitä se tarkoittaa) ja nyt on menossa historian arkkitehtuutikurssi ja siitä pitäisi tehdä hieno vihko muttakun en saa aikaiseksi. perfektionismi ei oo tässä ihan paras juttu.
   unohdin jo että mulla on ben&jerry'siä ja ehdin jo pestä hampaat. ): yhyy

   Poista
  7. hurjaa! ja joo tiiän mikä on steinerlukio, kaveri tai ehkä kaverinkaveri mutta tuttu eniveis opiskelee steinerlukiossa ja oon kuullut kaikkia ihan hurjia juttuja sieltä, vaikutta hirmuisan mielenkiintoselta ja ihanalta paikalta opiskella!

   arkkitehtuurivihko puolestaan kuulostaa vaativalta ja työläältä jutulta hyi! D: mutta hei kyllä välillä saa vähän syödä jäätelöä hampipesun jälkeen! jos ei kerro äidille!

   Poista
  8. ulkopuolisesta steinerkoulu tai steinerlukio saattaa kuulostaa mielenkiintoselta ja ihanalta, mutta kun on ollut steinerissa kohta 12 vuotta niin.. fiilikset saattaa olla vähän erilaiset. :D mut ihan kivaa tuolla on silti!
   arkkitehtuurikurssi on ehkä meidän lukion vaativin kurssi kun vihkon pitää olla niin hieno.. siihen menee kamalasti vapaa-aikaa kun pitää piirtää jokasesta rakennustyylistä ainakin yksi kuva ja kirjoittaa teksti ja sen sellasta.
   nyt käyn kyllä hakemassa vähän tota jäätelöö kun en oo vielä ehtiny pestä hampaita. :3 hihi

   tykkäätkö lukea kirjoja? (siis muita kuin koulukirjoja)

   Poista
  9. nojoo varmasti se menee noin. mutta toistaseksi mulle kuulostaa mielenkiintoselta! :D mut huijui arkkitehtuurikurssi kuulostaa hurjalta D:

   hmmmm tykkään lukea kyl hirmusesti mutta nykyään en osaa löytää aikaa lukemiselle. harmittaa. en lue nykysin enää edes ennen nukkumaanmenoa, mikä oli aiemmin enemmän sääntö kun poikkeus.

   lisäks oon ehkä maailman huonoin löytämään uusia kirjoja luettavaks joten luen samoja aina jotain viidettä kertaa. nyt tosin on hyllyssä kaks lukematonta coelhoa ja yks keskeneränen elämisen sietämätön keveys. ehkä joku päivä taas oikeesti jaksan ja pystyn lukemaan. odotan innolla :)

   tykkäätkö sä lukea kirjoja?

   Poista
 2. Mahtavat rillit ja kuteet muutenki!

  VastaaPoista
 3. Uumama tuo toinen kuva, oot pähee (jotenkin aina löydän sinulle kommentoidessa sanoja joita en ole koskaan ennen käyttänyt)!

  VastaaPoista
 4. hoho pähee awww! viimeksi oon käyttänyt tota sanaa varmaan ala-asteella. sananostalgiaa, söpöä!!! muttajoo hihi oon vaikka huulipuna onki vähän miten sattuu :D

  VastaaPoista
 5. Ihanat aurinkolasit! ja tää on nii pirtee tää blogi, oih :)

  http://lissukka-liveforlife.blogspot.com/

  VastaaPoista
 6. Heipöö Vimmu, viskoin sua One Lovely Blog Awardilla osoitteessa http://villapaitainen.blogspot.com/2012/03/one-lovely-blog.html. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hei oho aivan hurjaa! kiitos hiiiirmuisesti oon ihan tosi imarreltu!

   Poista