sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

lumikylpyankka


Mä olen kehittänyt oikein kattavan ja loisteliaan päivärutiinin, joka lienee osasyy siihenkin, miksen oo kirjoittanut tänne pieneen ikuisuuteen. Koska tiedän, että palatte halusta tietää, mitä mun ihana (not) päivärutiinini pitää sisällään, kerron sen teille.

klo 9:40   herätys
klo 10:05  tiia meille laskemaan matematiikkaa
           tätä jatketaan niin kauan kun lukusuunnitelmassa pysyminen vaatii
klo 13-14  kaupassakäynti, ruuan tekemistä ja jakso frendejä
klo 15     psykologian lukemista
           tätä jatketaan niin kauan kun lukusuunnitelmassa pysyminen vaatii
illalla:   televisio, ruokaa ja LoL


Ollaan tiian kanssa äärettömän potentiaalisia peliriippuvaisia, enkä oikeasti tiedä oliko loppupeleissä fiksu idea alkaa pelaamaan mitään nimenomaan lukulomalla. 


Päivärutiinin huonona puolena (ei sillä, että siinä olisi hyviä puolia) on nukkumiselle varatun ajan vähäisyys. Puoli kymmeneltäkin herääminen tuntuu olevan tunteja liian aikainen. Mitenköhän ikinä selvisin kouluaamuista. 

En myöskään ole ainoa, joka on kehittänyt itselleen päivärytmin. Armas kaniinini herra Sulo on päättänyt, että hänet on aivan ehdottomasti päästettävä häkistään joka aamu viimeistään kello seitsemältä. Kuulostaa ehkä absurdilta, että pieni ja suloinen kaniini voisi saada aikaan niin kovan metelin, että sen keskellä nukkuminen on suoranainen mahdottomuus. Sulo kykenee tähän... ikävä kyllä. 


Mun antibioottikuuri loppui eilen ja uusi alkoi tänään. Vietin puoli päivää hämeenlinnassa päivystyksessä saadakseni kuulla, että ensimmäinen antibioottikuuri oli ainoastaan kadottanut taudin oireet kymmeneksi päiväksi, tauti itsessään pysyi tiukkana. Tosin nyt mulle määrättiin jotain tajunnanräjäyttävän vahvoja antibiootteja. Ehkä saan taudin taltutettua, eikä tarvi kipuilla enää kirjoituksissa.


Ja vaikka tunnunkin aina puhuvan vain Sulosta, niin on meillä kaksi muutakin sööttiä pientä pupusta. Katsokaa nyt meidän Doorista, se on ihan pikkuinen, vaikka vanha neito jo onkin.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti