lauantai 17. maaliskuuta 2012

mä en jostain syystä saanut koskaan tehtyä näitä kaikkia


the hair i would die for


oon halunnut vaaleanpunaiset hiukset vähintään kaksi vuotta. en vaan ole saanut värjäystyötä aikaiseksi. ehkä oon liian kiintynyt kuolleisiin blondeihin hiuskiehkuroihini. nyt oon alkanut näkemään vaaleanpunaisia kuontaloita kaikkialla. harmittaa. mutta ehkä mä joku päivä toteutan pitkäaikaisen unelmani. olisi vaan niin ihanaa olla hattarapää. 


places i would like to visit


tahtoisin olla siellä ja tuolla ja kaikkialla. kaikista eniten kuitenki täällä. ja ehkä itse vuokraamassani kerrostalokämpässä kera parhaan pupun. en mä liikoja vaadi. kaiketi.

4 kommenttia :

 1. voi vitsi sulle niin sopis vaaleenpunaset hiukset! pystyn hyvin kuvittelemaan:)

  VastaaPoista
 2. oi kiitos! luulen kanssa että ne vois olla aika makoisat! pinkkejä oon jo kokeillut mutta jostain syystä ne oli mulle ehkä astetta liian kirkkaat. vaaleanpunainen ois aika nami väri.

  VastaaPoista
 3. no voi perhana : D oon koko päivän angstannu ku menin värjään pois mun pinkit / vaaleenpunaset hiukset ja nyt olin jo vähän päässy yli siitä niin sit tulin tänne ja näin noi hiukset :------((((( mielelläni värjäisin takas mutta kun on nyt mustat hiukset niin ei viiti alkaa vaalentaa :| ja no, ne oli muutenki niin hankala ylläpitää ja tuli kalliiks nijooo ehkä iha hyvä päätös D:

  oon vaan omasta mielestä nyt niin tylsän näkönen ! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi ei !!! pyydän anteeksi että häiritsin sun mielenrauhaasi tällä postauksella, se ei ollut mun tarkoitus! ja tosiaan onhan ne vaaleenpunaset varmasti kaikkea muuta kunhelpot ylläpitää ja hiuksille varmaan aika rasittavat kun pitäisi jatkuvasti olla blondaamassa ja värjäämässä.

   Poista