sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

mulla on sormessa paperihaavareissu tuuloseen, omenapäärynäsmoothie, behaviorismia, psykologista tutkimusta, uusi huulipuna, blogitekstin suunnittelua, elokuvia, frendejä, uusia huiveja, kasvonaamioita, jalkahoitoja, sushia, jälkiruokaa, leipää, saunomista, valokuvia, pissahätä ja väsy. hieno päivä.tää on nyt tavallaan mainostusta. sain uusia huiveja, koska äiti ja sisko ommella surautti niitä kasaan nätistä uniikista kankaasta, jota on lojunut pakallinen meidän varastohuoneella ties kuinka pitkään. siis uniikki huivi. (kadehtikaa eiku hihi elkää sittenkään).


oli noilla kuvilla toinenkin funktio. herranen aika katsokaa kuinka pitkät hiukset mulle on kasvanut.


6 kommenttia :

 1. sulle sopis tosi hyvin lyhyempi tukka!

  VastaaPoista
 2. oho okei! :o oon miettiny kyllä hiuksien leikkaamista sellaisiksi polkkamittaisiksi ja mulla oli siitä jokunen aika sitten postauskin. kiitos mielipiteestä, pisti taas vaihteeksi miettimään asiaa. ehkä mä joku päivä raskin leikata nää venähtäneet haiveneni!

  VastaaPoista
 3. Otsikon luettuani i was like http://www.myfacewhen.com/232/ mutta eka kuva pelasti (pupusesi on supercoolio)!

  VastaaPoista
 4. hoho! onneksi sulo osaa pelastaa tilanteen kuin tilanteen!

  VastaaPoista
 5. viiltohaava, ei paperihaava (vaikka se onkin englanniksi paper cut)

  VastaaPoista
 6. mä oon aina, niin pitkään kun muistan ainakin, käyttänyt sanaa paperihaava. niin on tehnyt myös mun kanssaeläjät joten ihan hyvällä omallatunnolla tulen käyttämään sitä sanaa myös jatkossa. ehkä se ei ole sitten jotenkin kieliopillisesti ja äidinkielellisesti oikeaoppinen sana, mutta vakiintunut ainakin täälläpäin kyllä käyttöön. aamen.

  VastaaPoista