perjantai 16. maaliskuuta 2012

pupumaamatikkaa englantia matikkaa psykologiaa matikkaa matikkaa matikkaa

ei mulla ole edes juuri mitään sanottavaa. mulla on oikeasti hyvä ja mahdollisesti kantaaottava tai ainakin maailmankuvaa avartava postausidea, joka ei ehkä koskaan toteudu. mulla ei ole jaksamista kestää sen postauksen seurauksia ja se harmittaa. se olisi hyvä postaus. ehkä. 

kirjoittaminenkin on niin hirmuisan mukavaa. miksen enää kirjoita juuri mitään? blogiin kirjoitan lauseen pari ja toistan samoja retorisia keinoja ja fraaseja postaus postauksen jälkeen. jahuu. tekee mieli kirjoittaa asiallisia ja fiksuja tekstejä tärkeistä ja mielenkiintoisista aiheista. mutten jaksa vaikka aiheitahan on maailma täynnä.

onneksi mulla on matikkakaveri, pelikaveri ja sata ja yksi nettikaveria. on mulla myös monta muuta ystävää ja kivoja ihmisiä, jotka pelastaa tylsän illan värväämällä mut itselleen kuskiksi. hämeenkoski - lieso väli on yllättävän pitkä, mutta hyvässä seurassa sitä käy vaikka eteläisissä asti. 

onneksi mulla on myös maailman suloisin pupu. joka nukkuu nykyään paljon ja näkee unia sitäkin enemmän. mikään ei ehkä ole söötimpää kuin pieni pupu aivan rennosti retkottamassa nenä täristen ja tassut väpättäen. pöljä pieni sulokaniini. jossain sentään on jotain järkeä. 

englanti meni tuurilla ja intuitiolla varmasti vähintään keskinkertaisen hyvin. annoin tosin itselleni luvan epäonnistua. se helpotti. aina ei tarvi onnistua. oikeasti. 


3 kommenttia :

  1. onko toi alempi pupunen likainen vai oikeasti tuon värinen?

    VastaaPoista
  2. on se aina enemmän tai vähemmän ryönänen ja tomunen mutta kyllä se oikeesti on väriltääkin ruskeahko. sulo on jonkin sortin sekarotuinen sekoituksen sekoitus (tietääkseni) ja väriltään se on myös hämmentävä. pitkälti se on valkoinen mutta omaa paljon harmaita ns chinchillan värisiä karvoja ja ruskeaa sielä seassa. voisin itseasiassa käydä tutkimassa kohta onko tuo se masu oikeasti myös ruskea.

    VastaaPoista
  3. ainiin ja kuvan värejä on muokattu eli ei tuo kuva koko totuutta kerro. sävyerot toki näkee.

    VastaaPoista