perjantai 13. huhtikuuta 2012

heinoin heräteostos ikinä


Heräteostokset on aina positiivinen asia eikö? Etenkin kun kyseessä on vanha purkka-automaatti, johon ei ole avainta. Isi ja Arttu on yrittänyt nyt yli tunnin tiirikoida tai runnoa tota lukkoa auki kaikin keinoin. Parhaillaan ne on ulkona poran kanssa. 

Ilmeisesti en halunnut ostaa itselleni uusia vaatteita pariin kuukauteen, kun päätin käyttää pienoisen summan rahoistani, joita ei muutenkaan ole ainuttakaan senttiä liikaa, kyseiseen vekottimeen. Mutta herranen aika sentään onhan se nyt vaan ihan mielettömän superhieno! Tämmöistä ei jokaisen nurkasta löydy! 

Nyt kun vielä sais noi pari homehtunutta vanhaa karkkia ulos sieltä....

Katsokaa muuten myös mun superkivoja kenkiä, jotka on peräisin mummin varastosta! Ne ei kyllä näy ylläolevasta kuvasta järin hyvin, mutta voin vakuuttaa teille että ton pipon ja muun vaatetuksen kanssa ne kruunas mun hassuhkohihhuli -tyylin. 


13 kommenttia :

 1. Aivan älyttömän hieno toi purkka-automaatti ! Ja nuo sinun kengätkin ovat mielettömät ! Toivottavasti nyt saatte sen auki, ja saatte ne homeiset karkit sieltä ulos :-D
  http://juulisblogg.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos! automaatti on saatu jo auki ja pesty mahdollisimman perusteellisesti! Tosin avaamiseen tarvittiin jopa naapurilta lainattua akkuporakonetta ja lukko on nykyään mennyttä ihan kokonaisuudessaan! Mutta on se sen arvoista kun nyt tuon voi vaikka täyttää jollain ihanuuksilla!

   Poista
 2. voi ei vähänkö hieno toi purkkakone, mistä ihmeestä tollasen löysit? :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. hämeenlinnasta kirpputorilta! sen myyjä sattu vielä just olemaan käymässä paikan päällä ja huomatessaan nuorison innostuksen anto meille alennusta! :D

   Poista
 3. mieletön ! tuo purkkamaatti. Ihana. :--)

  VastaaPoista
 4. hieno löytö! itteni kodista löytyy täysin samanlainen, tosin ehkä vähän käytetympi, koska on peräisin vaarivainaalta, joka myös kiersi markkinoita purkkakone mukanaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi ihana tarina, tuohan se aina jotenkin enemmän tunnearvoa ja ihanuutta esineelle, jos sen on löytänyt esimerksiksi sukulaisen ullakolta.

   Poista
 5. Tosi kiva! (: Paljon makso? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ööööö ostettiin artun kanssa yhdessä ja maksettiin 50e eli 25 per nenu!

   Poista
 6. itekki haluisin tollasen, mut en löydä msitää :( mut hieno se on !♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kannattaa vaan kiertää kaikkia isompia romukeskuksia ja kirppareita! varmasti jostain löytyy joku kerta!

   Poista