perjantai 20. huhtikuuta 2012

oon oikeasti elossa

Heräsin päiväpostiin ja kirjeeseen, jossa kerrottiin että pääsin arkkitehtuurin pääsykokeiden toiseen osaan. Sen kunniaksi uskaltaudun julkaisemaan kuvia labyrinttiviritelmästäni, siis ennakkotehtävästä, jossa koin epäonnistuneeni pahasti. Ilmeisesti olin kuitenkin riittävän hyvä pääsemään testaamaan matemaattisia taitojani toiseen vaiheeseen. Kelpaa mulle, superia.
Olin koko alkuviikon sijaisena yläkoulussa. Seiskaluokan enkelit ei ollut oikeasti enkeleitä ja musta ei ehkä koskaan tule yläasteen opettajaa. Lukio saattaisi vielä menetellä, siellä ei sentään tarvi paimentaa hypergineettisiä adhd enuskomitäänmitäsanot -kakaroita.

Eilen olin tampereella koulutuksessa ja kävin katsastamassa lammin lukion musikaalin 2012.

Mun elämään on kuulunut tän viikon ajan pitkälti stressiä, univelkoja, atopiaa, uusia kokemuksia ja laiskuutta (ainakin bloggaamisen suhteen). Mikään ei tunnu tällä hetkellä ihanammalta kuin olla vain ihan rauhassa. Tosin pääsykoekirja huutaa minua avaamaan itsensä. En avaa tänään. Voisi tosin tarkistaa pääsykokeiden päivämäärät.


Mutta on mun elämässä kaikkea pirteää ja ihanaakin. Kuten tämänhetkinen materialismionnellisuus. Purkkakone sai kaverikseen vanhan piirtoheittimen ja en voisi tykätä tästä enempää. Mahtavuutta.

11 kommenttia :

 1. Onnea paljon! Ja upea labyrintti sulla. Pakko kommentoida, sillä itekkin tappelin kyseisen hökötyksen parissa jonkin aikaa sitten.. :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos hirmuisesti, vaikka ei toi lopputulos kyllä mua silloin aikoinaan vakuuttanut ollenkaan :D Tossa kuvassa se on parhaasta kuvakulmasta haha! Mutta saanko udella miten sulla meni sen kanssa?

   Poista
  2. :D Mä koen vähän alemmuutta oman rakennelmani puolesta (tai lähinnä kiireessä väsättyjen piirustusten!!), mutta ei se enää haittaa, kun pääsin joka tapauksessa matikankokeeseen! :3 Toivon sulle paljon onnea siihen myös!

   Poista
  3. No niin no mutta se on hienoa! Eihän sen niin väliä ole kunhan palveli tarkoituksessaan! onnea sulle myös :)

   Poista
 2. oi voi sun postauksia on niin kiva lukea! tulee kiva mieli. oot niin suloinen ja inspiroiva ja ja ja

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että miten hurjan ihana kehumiskommentti! Etenkin ilahduttaa toi että on kiva lukea, koska välillä mulla tulee näitä kirjoittaessa semmoinen olo että kuka oikeasti jaksaa lukea kun jauhan kakkaa siitä että mun alaselkää kutitti eilen (sitä kutittaa oikeasti nytkin). Kun en oikeastaan nykyään edes yritä kirjoittaa mitenkään erityisellä tyylillä vaan suollan vain tekstiä siinä järjestyksessä kun asiat mieleen tulee :D Mutta kiva kuulla!

   Ja oh että inspiroiva huijui toi oli ihan supermahtavaa kuulla! sitä en olisi uskonut olevani!

   Poista
 3. oi kun sulla on ihastuttava blogi! eksyin tänne jostain ja oli pakko lukea heti läpi. ihanan pirteetä ja letkeetä tekstiä. oot sulonen!

  terveisin toinen atoopikko

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi apua melkein hämmennyin kun niin kiva kommentti!! Kiitos ihan huperisti! (piti kirjoittaa superisti mutta typosin sen ja huper on oikeastaan aika sympaattinen yhdistelmä sanoista super ja hyper joten en en jaksanut alkaa korjaamaan. voisin alkaa käyttää tota sanaa vakituisesti.)

   Poista
 4. kiva blogi sulla;) mihin kaupunkeihin haet opiskelemaan?=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. kiitos ja kumarrus. hain opiskelemaan pääasiassa helsinkiin, mutta arkkitehtuuria myös tampereelle ja ouluun koska samat pääsykokeet.

   Poista