tiistai 24. huhtikuuta 2012

sushihetki

Mun piti alkaa siivoamaan, mutta perheen eilisen oksennustauteilun sekä hetkellisen autottomuuteni (minähän en tuohon koleaan säähän lähde kävelemään) takia en kyennyt löytämään mitään itseäni miellyttävää nopeaa syömistä. Löysin avocadoja ja koska, kuten varmasti jokaiselta perheeltä, meiltä löyty lähes aina kaapista sushitarpeita, aloin väsäämään sushia. Eihän tästä oikein mitään tule, kun ottaa huomioon että ihan oikeasti pitäisi tehdä tänään pari tarpeellisempaakin asiaa. Kuten pakottaa itseni siivoamaan ja piirtämään jotain luovaa ja häikäisevän hienoa. Superia.

Mutta koska joudun odottamaan riisin jäähtymistä, taidan muokata teille yhden kuvan ja katsoa jälleen jakson frendejä. Syömisen jälkeen siivoan. Ihan varmasti siivoan (ketä mä oikein huijaan?). Paitsi että oikeasti en muokkaakaan teille nyt kuvaa vaan laitan aikaisemmin muokkaamani selkeästi jonkinlaisen photoshopillaleikkimiskuvan. Nauttikaa.


Mun hampaan näyttää tässä (suurimmaksi osaksi ton muokkauksen takia) ihan tosi jänniltä ja musta se on jotenkin äärimmäisen viehättävää ja suloa. Itsekehu kunniaan ja niin edelleen, halusin vain mainita.

4 kommenttia :

  1. okei, ehkä tää oon vaan minä, mutta mun mielestä sun hampaat näyttää verisiltä. Hyvin pelottavaa :D Mutta muuten söpö kuva<3 :D

    VastaaPoista
  2. haha :D eikä nyt e ite pääse ikinä eroon tosta mielikuvasta

    VastaaPoista