sunnuntai 8. huhtikuuta 2012

tööt


Kuvassa minä eli siis vimmu, joka on ollut viimeaikoina hemmetin kiireinen. En aio pyydellä anteeksi koska en jaksa enkä halua. Tämä on minun blogini ja minä olen diktaattori täällä. Jos mulla ei ole aikaa kirjoittaa niin minä kärsin ja muut siinä mukana. hupsanteeks. pyysin sitten kuitenkin anteeksi hemmettisoikoon.

Oon tehnyt ärrällä kaikki harjoitusvuoroni ja ensi kerralla menen töihin ihan yksin. Milloin ikinä se sitten lieneekään. Toivon yhtäaikaa vuoroja ja pelkään niitä. Tiistaina on veikkauksen jatkokoulutus.


Oon lähettänyt kaikki ennakkotehtävät ja odotan innostuneen kauhuissani tuomiota. Oikeastaan voisin esitellä yhden niistä teille. Enää pitäisi repäistä jostain viisi näytetyötä kuvataideakatemiaan. Onneksi olen taitellinen lapsi ja kaapit pursuaa hyvää ja hienoa, ehdottoman supermahdikasta, taiteellista shaibaa... not.

Tänään kävin moikkaamassa mummoja ja ahtamassa itseni täyteen hyvää ruokaa. Ihan vain jotta voisin kotiin tultuani ihmetellä miten taas voi olla nälkä ja syödä vähän lisää.

Oon viettänyt kahdet viimeiset juhlat enemmän tai vähemmän siniseen lateksiin pukeutuneena. Ja sininen lateksihan ei voi koskaan olla negatiivinen juttu, eihän?  Viime perjantaina olin gangsta. Odotan hyvää kuvamateriaalia, mutta sen puutteessa esittelen teille herkkää ulkoasuani tämän teksin alapuolelta löytyvän kuvan muodossa. Kiinnostaa kuin kilo kakkaa. Siis en tiedä ketä kiinnostaa. Itseäni ei ainakaan voisi kiinnostaa paljon vähempää kirjoittaa tätä huonohkoa tekstinrepaletta ja yrittää pelastaa sitä puolihuonoilla kuvilla itsestäni sinisessä lateksissa tai punaisessa mekossa huulet rohtuneina.


Oikeasti, milloinhan löydän aikaa löytää jälleen innostukseni bloggaamiseen. Ehkä ensi viikolla. Lupaan yrittää. 

4 kommenttia :