torstai 31. toukokuuta 2012

bloggaamisen haasteet

Ehe ehe oon hauskin ikinä. Viitaten siis otsikkoon, joka viittaa tämän kirjoituksen sisältöön. Oon saanut kanssabloggaajilta viimeisen muutaman kuukauden aikana keskimäärin satamiljoonaa haastetta. Kaksi niistä koostuu kysymyksistä ja loput kivojen blogien linkkailusta. Aloitan 10 kysymyksestäni. Kysymykset on laatinut säde.


Mikä eläin haluaisit olla ja miksi? 
Enemmän kuin ilmiselvästi vastaan kani. Ensinäkin oisin super söpö ja mun koko olemassaoloni pyörisi oman söpöyteni ympärillä. Mua rapsuteltaisiin kaikki päivät ja mut ruokittaisiin pulleanpyöreäksi koska olen vain niin söpö ettei multa voi kieltää mitään. Jokainen päivä olisi sisällöltään samanlainen: syömistä, pomppimista, söpöilyä ja papanointia. Mahtia! 
 
Toisaalta yksisarvinen... koska yksisarviset.
 
Millainen olisi onnistunut sunnuntai? Mitä tekisit ja kenen kanssa? 
 Tekisin tietenkin jotain, mikä auttaisi unohtamaan sen että huomenna on maanatai! Näin lämpöisenä vuodenaikana voisin vaikka käydä piknikillä tai tehdä jotain ihanan luovaa. Maalata tai valokuvata tai piirtää. Seura olisi parasta mahdollista, eli kaikenkarvaisia kavereita ja ystäviä sieltä täältä. Voi hitsivieköön ehkä vielä kivempaa olisi lautapelipäivä! tai lautapelipiknik! 

Kerro nykyisestä parisuhdetilanteestasi mahdollisimman pitkästi! 
Saako näitä kysymyksiä skipata? Ei mulla ole parisuhdetta, eikä paria suhdetta. Oikeastaan vaikka olisikin niin tämä on mun blogini ja mun yksityisyyden raja kulkee siinä mihin mä itse piirrän sen, eli tuskin jakaisin asiaa teidän kanssanne. En kuitenkaan ole parisuhteessa ja siihen on parikin syytä. Ensimmäiseksi varmaan se, että en halua olla. Se on suurin syy. Se, miksi en halua, on toisinaan jopa mulle itselleni aikamoinen mysteeri. En vain halua koska hankaluus ja ahdistavuus. Joita en toisaalta kykene välttelemään nykyisessäkään tilanteessani.
 
Millainen on hienoin ottamasi kuva, milloin otit sen, mitä ajattelit silloin ja mitä tunteita se sinussa herättää? 
 Mä en jostain syystä koe ottavani erityisen hienoja kuvia. Valtaosa kuvista, joita otan on kuvia itsestäni ja niistäkin "hienoja" tekee lähinnä se muokkaus osuus. Alla nyt kuitenkin kuva, josta oon jostain syystä aina pitänyt. Tää kuva on kesältä 2010 kaverin mökiltä. En muista milloin mulla olisi oikeasti ollut niin vilpittömän hauska ja ihana päivä. Uitiin ja räpiköitiin lämpimässä vedessä varmaan monta tuntia ja syötiin hyvää ruokaa. Kaikki ei mahtunut veneisiin, joten tiia pistettiin räpiköimään vesidinon selkään. Mitä tunteita kuva herättää? Haikeutta ja iloa, kaipuuta ja nostalgiaa. Oli ihan pirun mahtavaa.

 
Milloin olet viimeksi ollut elokuvissa? Minkä katsoit ja mitä pidit? 
 Olin Merin ja Tiian kanssa ehkä pari viikkoa (?) sitten katsomassa sitä Johnny Deppin uutta leffaa. Dark Shadows. Se oli hämmentävä. Hämmentävimpiä elokuvia, joita oon koskaan nähnyt. Outo ja hämmentävä. En edes tiedä pidinkö siitä, vai oliko se vain liian outo. Veikkaan että pidin.
 
Jaa pari lempilainaustasi. 
 Onnellisuus on täydellinen ja itsessään riittävä hyvä ja se on tekojemme päämäärä. (Aristoteles) 
 
 Asioilla on tapana järjestyä. (minä ja takuulla monta muutakin)
 
Mitä suunnitelmia sinulla on kesälle? 
15.6 tämä tyttö ottaa kimpsunsa ja kampsunsa ja lähtee kuukaudeksi reilaamaan. Siinä ne suunnitelmat sitten about olivatkin.
 
Laita tähän nolo kuva itsestäsi. 
 En tiedä oonko jotenkin tylsä kun laitan samoja kuvia, mitä oon jakanut jo formspringissä, mutta en oikeasti löydä tältä koneelta muita noloja kuvia. Rumia kyllä löytyy, mutta jotenkin koen että nolous ja rumuus ei ole synonyymeja.
 
 
Kuvaile luonnettasi. 
Voisitte vaan kysyä mun ystäviltä ja tutuilta, tää on ehkä vaikeimpia kysymyksiä joita voi toiselta kysyä. Oon välillä ihan super pessimistinen, mutta tästä huolimatta kuulen usein olevani ihanan optimistinen. Toisaalta ne, jotka sanoo mua auttamattomaksi optimistiksi, ei tunne mua riittävän hyvin. Oikeastaan koen olevani realisti. Asioilla on tapana järjestyä, mutta toisinaan tuntuu niin kurjalta, että kuka silloin jaksaa hokea itselleen että sateenkaaret ja yksisarviset on ihan seuraavan mutkan takana. 
 
Pyrin olemaan reilu ja mukava kaikille. Mulle jokainen ihminen on oletusarvoisesti ihana. Jokainen voi teoillaan myös kumota tän käsityksen itseään koskien, mutta en oikeasti häviä mitään, olettamalla toisen olevan mukava, kunnes toisin todistan. Harvoinpa olen tosin joutunut todistamaan näin. 
 
Oon tosi kyyninen, mutta en osaa kirjoittaa sitä sanoiksi. Kyyninen. Oman pääni sisällä ja ajatusmaailmaltani siis. En tiedä liittyykö se edes luonteeseen, kun koitan pitää sen kyynisen kakkiaisen pääni sisällä mahdollisimman piilossa ja huomaamattomissa. 
 
En oo järin spontaani. Haluaisin olla paljon spontaanimpi. 
 
Oon jollain tapaa melko järjestelmällinen. Ja looginen. Rakastan loogisia asioita. 
 
 
Millainen unelma sinulla on?
 Yritin miettiä ja miettiä, mutten keksi unelmaa. Ehkä mun unelma on joku aamu joskus herätä ja miettiä, että hitto kun oon elänyt elämäni hyvin, kun olen näin onnellinen. Ehkä ei kuitenkaan. En tiedä. Mun unelma oli asua kerrostaloasunnossa Sulon kanssa, mutta se ei taida koskaan toteutua.
 
 
Mun pitäisi myös haastaa muita bloggaajia, ja laatia omat 10 kysymystä, mutta koska mulla on yksi toinenkin kysymyspitoinen haaste tekemättä, skippaan tämän osuuden ja annan seuraavassa 11 kysymystä. 

3 kommenttia :

 1. ehtiikö vielä kysyy?=)
  kuka on sun paras kaveri ja kenen kans vietät eniten aikaa?käytkö usein kavereittes luona yökyläs/käyx ne sun luona?=)

  VastaaPoista
 2. Oo, minkä blogilöydän teinkään näin aamutuimaan. Kirjoitat niin sujuvasti ja mielenkiintoisesti, että huh! :----)
  Ei voi olla tykkäämättä, viimeinen pisara oli tuo 50 asiaa-lista tuossa sivulla! :D

  VastaaPoista
 3. apua miten ihana kommentti lukea näin iltamyöhäisellä! en edes oikeastaan osaa reagoida tähän mitenkään järkevästi! kiitos hurjasti!

  VastaaPoista