maanantai 14. toukokuuta 2012

hiuskriiseilijä

Keskiviikkona kello kolmetoista reikä reikä joudun istuttamaan itseni paikallisen kampaamon penkkiin ja kertomaan kampaajalle millaiset hiukset haluan. Tämähän on kiva juttu. Tai olisi jos tietäisin mitä haluan. Olen ensimmäistä kertaa pieneen ikuisuuteen onnistunut jollain tapaa hankkimaan pitkät hiukset. Olen myös kiintynyt. Tuntuu hullunkuriselta sanoa näin,  mutta pitkät hiukset tuntuvat todella vaivattomilta ja helpoilta lyhyiden rinnalla. Lisäksi hiukseni eivät pitkinä näytä läheskään niin ohuilta ja olemattomilta, kuin lyhyen leikkauksen kanssa.

Onneksi minulla on lukijoita, jotka epäilemättäkin palavat halusta vastaanottaa armottoman läjän kuvia minusta lyhyillä ja pitkillä hiuksilla. Auttakaa lasta hädässä ja kertokaa mitä teen.

Tuntuu kaikenlisäksi todella riskialttiilta mennä saksimaan hiuksensa ennen ylioppilasjuhlia. Mitä jos leikkaan polkkatukan (josta olen haaveillut...) ja totean, etten saa sitä laitettua millään tavalla järkevän näköiseksi. Pitkien hiusten kanssa minulla on muutama superkiva luottokampaus, joista yksikään ei petä lähes koskaan. Katsokaa nyt herranen aika täydellisen nättiä mutta silti niin helppotekoista juhlakampausta.


10 kommenttia :

 1. polkka! ekan kuvan malli on kiva, mut noi kiharaisetkin on jeesss!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. voi polkka kyllä kutkuttaisi ajatuksena ihan hirmuisen paljon!

   Poista
 2. ekan kuvan hiukset ;__; <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun mielestä ne on jotenkin superlyhyet ja vähän oudot ;_;

   Poista
 3. Oot pirun söpö kaikin tavoin, joten ei huolta, voit tehdä ihan mitä vaan hiuksilles.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olipa kauniisti sanottu. Kiitos hirmuisesti arvon anonyymi kommentoija.

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Päädyin tavallaan siihen tulokseen, että käsken kampaajan saksia ainakin kaikki kuolleet latvat pois. Mitään en tosin uskalla luvata, voihan olla että hairahdan kampaajan tuoliin istuessani ja käsken katkoa kaiken pois.

   Poista