sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Mun risteilyhaaveet kariutuu pikkuhiljaa siihen, että en ole 21 vuotias eikä mulla ole montaa sataa euroa ylimääräistä rahaa. Miten tiistairisteilyn ikäraja voi olla 21? En jaksa käsittää asiaa, mutta kaipa herra isoherroilla on syynsä tähänkin päätökseen. Olisinhan toki halunnut laivalle rellestämään, juomaan pääm täyteen ja rikkomaan niin paljonlaivayhtiön omaisuutta kuin suinkin ehdin.

Jos nyt kuitenkin löydetään joku kelvollinen risteily, niin tämä tyttö starttaa ylihuomenna eli tiistaina kohti tallinnaa.

Lisäksi olen harjoitellut huomisiin pääsykokeisiin aivan liian vähän. Tämä nimenomainen päivä on kuitenkin omistettu ihan vain sille itselleen eli laskemiselle. Ajattelin laskea niin paljon että sormenpäät verestävät. Jos sitten osaisin riittävän hyvin.

Olin perjantaina Ideaparkissa ja ostin ensimmäiset hyvät kenkäni. Siis sellaiset liian tavalliset, jotka tukevat jalkaa ja tuntuvat kävellessä hyviltä. Tämän urotyön suoritin reilaus mielessäni. Olisihan se ihan mukavaa tepastella kuukausi kengillä, joissa jalat eivät kipeydy kolmessa minuutissa.


10 kommenttia :

 1. Eckerö Line: "Olen lukenut matkaehdot sisältäen ikärajasäännön ja hyväksyn ne. Ikäraja laivalle on 18 vuotta ja lauantaisin päiväristeilyllä 21 vuotta. Jokaisella matkustajalla tulee olla matkalla passi tai kuvallinen henkilökortti."

  VastaaPoista
 2. Juu, mutta ongelmana oli se, että en olisi halunnut pelkästään päiväristeilylle. Kun eräällä risteiyllä oli tarjous, joka olisi ollut suhteellisen edullinen, mutta juuri se risteily oli k21 joka pirun päivä.

  Hetken lisäetsimisen jälkeen löytyi kuitenkin kiva risteily, joka oli melko mukavan hintainenkin.

  VastaaPoista
 3. http://pohjolanprinsessa.blogspot.com/2012/05/11-kysymyksen-haaste.html < haastoin sut tollaseen jutskaan :D käyppä tsekkaamassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho johan nyt on! mut on haastettu nyt johonkin ainakin kolmeen tai neljään muuhunkin mutta pitää katsoa jos vaikka ensi viikon aikana saisin koottua niitä johonkin yhteispostaukseen! kiitos!

   Poista
 4. Helsinki on tossa suhteessa kiva, kaks vuotta nyt lusinu lukioo ja kahella risteilyllä ollu :) laivat on kyl sillain jees et niis saa sentää rellestää aika vapaasti, botskia voi paskoa mielensä mukaan ja siel koko porukka on about samas paikas. Ja lukioristeilylle tuntuu saavan aina valvojia.. onneks jotku muut on saanu ne aina järkättyy :>

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oho! kyllä mekin siis kahdella risteilyllä käytiin lukion aikana (vanhohenristeily ja abiristeily), mutta oli niissä aina aikamoinen järjestely. ja juu isolla porukalla jos menee niin onhan aina joitakuita, joiden vanhemmat haluaa mukaan ja jotka lapsosetkin kelpuuttaa valvomaan :D

   Poista
 5. Taisit olla Viking Linellä, eilen Xpressillä näin siut, ainakin luulen niin. Se laiva mikä oli helsingissä 20:30?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei olin juuri sillä nimenomaisella laivalla nimenomaisella hetkellä! Vähänkö villiä! Näitkö mut hengaamassa siinä valtaisan ikkunan edessä. Siinä me istuskeltiin käytännössä koko matkan ajan kun ei uskallettu persaustamme nostaa, ettei joku syöksy pehmoisen penkin toivossa viemään meidän paikkoja. Paikallaan istuminen tosin oli enemmän tai vähemmän turhauttavaa...

   Tahtoisin udella kuka olet, mutta kerta kommentoit anonyymina niin epäilen, että tahdot pysytelläkin sellaisena?

   Poista
  2. Juuri nimenomaan siinä sinut näin, pari kertaa menin ohi ja molempina kertoina katoin pitkään et ootko se sie (: Ja me ollaan tavattu, joulukuun lopussa erään ihanan turkoosihiuksisen ihmisen 18v-synttäreillä. Että terkkuja kouvolasta, sulla on tosi kiva blogi (:

   Poista
  3. Okei! Huhu vähän hassua, jos ollaan tavattu niin miksihän en itse tunnistanut ollenkaan!

   Poista