perjantai 4. toukokuuta 2012

Olen saanut jo kerran auringonpistoksen.

Syksyllä valloitettiin Lammin lukion abien kanssa Italia. Viimeisen viikon ajan Italialaiset valloittivat vastavuoroisesti Suomea. Lammia, Lahtea, Hämeenlinnaa ja Helsinkiä. Armaan sisareni vanha huone puunattiin lattiasta kattoon ja Francesca niminen tyttö asui täällä vajaan viikon. Tämän vuoksi postauksia on tullut lähiaikoina tasan nolla.

Loppuviikon  (keskiviikko, torstai, perjantai) toimin lukiossa sijaisena ja pian starttaan auton ja lähden Tuusulaan ja Helsinkiin. Olen kiireinen lapsi. Harmi että tuo filosofian pääsykoekirja on edelleen suhteellisen koskematon.

Eniveis, italialaisten kanssa oli mukavaa, joskin viikon jälkeen oli ihana palautua autuaaseen hiljaisuuteen. Italialaiset eivät nimittäin ole mitään hiljaista kansaa, kaikkea muuta.

Olen toistaiseksi hieman kiireessä, joten taidan läjäyttää tähän vain kaksi kuvaa ja painua pakkaamaan laukkuni. Mahtavaa viikonloppua kaikille!


Suhteellisen koomista, että me kierrettiin Italianreissulla katselemassa milloin colosseumia ja milloin pantheonia, mutta yksi ainoita hienouksia, joita Italialaiset pääsi suomessa näkemään oli sibeliusmonumentti.


Ja mun oli ihan pakko vinksauttaa nää värit ja saada tää kuva näyttämään kasalta sateenkaarioksennusta. Ihan pakko, onhan se nyt ihan tosi paljon hienompi kuin alkuperäinen.

Yksi asia mun piti jakaa täällä jo viikkoja sitten, mutta jostain syystä se jäi unohduksiin ja tekemättä. Syksyllä valitin eräässä internetin sopukassa sitä, kuinka olin hukannut rikkinäisen, mutta jokseenkin toimivan, vanhan mp3-soittimeni ja kyselin, olisiko kenelläkään ylimääräistä. Aikoinaan kun mulla mp3-soitin oli, kuuntelin sillä musiikkia suhteellisen paljon. Aina pyöräillessäni ja kävellessäni siis. No eräs mukava kauniimman sukupuolen edustaja lupautui lähettämään minulle ylimääräisen ipodinsa ja se tupsahti postilaatikkoomme (hieman viiveellä) muutama viikko sitten. Kiitos superisti.

Nyt tarvitsen enää musiikkia...


Tämä postaus venyi näköjään sittenkin, joten taidan toivottaa edellämainitut hyvät viikonloput toistamiseenkin! Pitäkää lapsoset hauskaa!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti