keskiviikko 18. heinäkuuta 2012

noin kuukausi myöhemmin


Tadaa! Koska koko lukijakunta on takuulla kaivannut eniten mun ikiomaa ja tavattoman ihanaa nassua, niin tässä se on. Jokseenkin hämmentyneen ja jostain syystä oudon itkuisen näköisenä laivamatkalla kohti suomea, äärimmäisen koti-ikäväisenä. Ja huulet ilmeisen rohtuneina, mutta ei takerruta siihen.

Mulla on iso, muttei riittävän iso, kasa kuvia valikoituna ja muokattuna, mutta olen toistaiseksi liian laiska ja puolikipeä (kyllä, tulin taas kipeäksi juhuu) kirjoittamaan mitään niihin liittyvää informaatiota ylös, joten taidanpa laittaa ne näkyvillenne vasta myöhemmin.

Tosi villi olo, kun yksi pitkäaikainen unelma on nyt mennyt. Tehty, nähty, koettu, done. Hassua. Olihan se hienoa, mutta en tiedä onko tuollainen kodin kuukaudeksi jättäminen ja maailmalle karkaaminen ihan mun juttu. Koin pahaa koti-ikävää varmaan ensimmäisestä viikosta asti. Niin pahaa, että kaipasin jopa sadetta ja kylmyyttä. Ja arkiaskareita ja sitä, että voi vaan olla tekemättä mitään. Tylsyyttä.

Nyt mun pitäisi osata päättää, muutanko Ouluun vai Helsinkiin. Joskin oon kovasti kääntymässä Oulun puoleen. Se vaan on kaukana ja kaipaan jo valmiiksi Lammia ja jokaista ihmistä mun ympärillä. Elämä on vaikeaa mutta ehkä sitä pitäisi vaan uskaltaa uskaltaa.

Nyt kiirehdin siivoamaan, koska illalla meidän talon pitäisi olla ehdottomassa bilekunnossa, kun sekalainen kasa ihmisiä saapuu toivottamaan minut ja arvoisan matkaseurani (Merin ja Tiian) tervetulleiksi takaisin Suomeen. Wuu!

10 kommenttia :

 1. aika siistiä jos sä muutat tänne. 8)

  VastaaPoista
 2. Ai sinä asut oulussa!!! Mahtavaa! Nyt on yksi tuttu lisää sielläpäin. Eniten jännää nimenomaan se, että kaikki tutut ja kaverit jää tänne. Tai no ei ihan jokainen, mutta valtaosa. Tunnen oulusta varmaan 5 ihmistä.

  VastaaPoista
 3. minkälaista kämppää etsit? mun sedällä olis 25m2 yksiö lähellä yliopistoa, jos kiinnostaa ^^ mahtuu hyvin asuu itseksee, jos ei kanna mitää säkillistä vaatteita mukanaan :D

  VastaaPoista
 4. Oikeastaan etsin kaksiota läheltä keskustaa, kun arkkitehtuurin laitos on erillään muusta yliopistosta, ihan Oulun keskustassa. Enkä ole muuttamassa yksin, niin pieni yksiö voi olla vähän ahtaanpuoleinen :D Kiitos kuitenkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ai se on keskustassa... oon asunut vain 18 vuotta oulussa nii en tiedä vielä :D kenen kanssa muutat?

   Poista
  2. juu siellähän se! :D Muutan Artun kanssa, se on vieraillut blogissakin kuvien muodossa jokusen kerran! Tehtiin eilen pikavisiitti Ouluun ja käytiin katsomassa paria asuntoa ja nyt on hyvä asunto Tuirassa! :)

   Poista
  3. tuira on hyvä paikka asua, lähellä kaikkea :D sain sen käsityksen ettet seurustele, mutta onnea kodin löytämisestä! oulussa viihtyy kun oppii paikan tavoille ;)

   Poista
  4. No en mä tavallaan seurustelekaan, mutta ei siitä enempää, vedän tähän jonkinlaisen yksityisyyden rajan. Oulu vaikutti ensinäkemältä oikein mukavalta paikalta. Etenkin Tuira oli tosi viihtyisän ja sympaattisen oloinen :)

   Poista
  5. muutat jätkän kans saman katon alle ettekä seurustele? kuulostaa hieman oudolta... :D mut welcome! ;)

   Poista
  6. olen outo otus ja teen outoja asioita! kiitos tervetulotoimituksesta

   Poista