maanantai 30. heinäkuuta 2012

Perheenlisäystä

Meillä on uusi perheenjäsen. Sen nimi on (arvatkaa kenen ansiosta) Jedi. Jedi on pieni tyttökoira. Äiti on halunnut pienestä tytöstä asti koiran ja nyt se on aivan haltioissaan meidän pienestä soturiprinsessasta. Sulo ei ole yhtä haltioissaan. Saa nähdä tottuuko pupu ja koiru toisiinsa. Jos ei, niin onneksi muutan kuukauden sisään. Hui!


Toissapäivänä olin ensimmäistä kertaa yksin ärrällä töissä. Huomenna menen kolmatta kertaa, ja tunnen oloni enemmän kuin huonoksi työntekijäksi, enhän osaa tehdä puoliakaan siitä, mitä pitäisi. Teenpähän ainakin parhaani.. eikös sen pitäisi elämässä riittää?


Meillä on Artun kanssa asunto Oulussa. Vuokrasopimus saapuu postin mukana mahdollisesti ylihuomenna. Se on ihana, siisti ja valoisa kaksio lähellä keskustaa. Optimaalinen. Voin vain kuvitella sen sisustettuna ja Sulon pomppimassa olohuoneen lattialla. Tai keittiön nurkassa kerjäämässä päärynää. Parhautta.


Oulu here I come. Huh miten villiä.

6 kommenttia :

 1. haista kakka!!!! blogger ei oo näyttäny sun postauksia tossa etusivulla ikuisuuksiin, mut nytpä se läväytti ne kaikki tohon kerralla. ja niit on paljon. ärsyttää. en ainakaa lue niit. hehe joo moi tulin vaa vähä ragee.

  :-------)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Owww! En mä tahallani! Munkin blogger tekee itseasiassa samaa, välillä on koko etusivu täynnä saman ihmisen postauksia! Harmi, että näin kävi, toivottavasti et ole nyt aivan kamalan hurjistuneen kurjistunut! :<

   Poista
 2. kyl meiän koira ja pupu tottu toisiinsa. aluks koira haukku jos ties, et joku on pupun kanssa, mut nykyää ne ei jaksa enää kauheest välittää toisistaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. huuh hyvä kuulla, että noillakin on vielä mahdollisuus elää sovussa keskenään, ilman että toinen joutuu aina pakoilemaan eri huoneessa!

   Poista
 3. minne meet opiskelemaan?

  VastaaPoista