sunnuntai 12. elokuuta 2012

avaruuselämää

Eilen oli teemabileet, vapaalla teemalla. Valitsin teemakseni jätesäkit ja jesarin. Arttu tyytyi samaan teemaan. Oltiin melko mahtava outo avaruusduo.Oon siinämielessä onneton kuvien muokkaaja (ei sillä, että muutenkaan pitäisin itseäni minään photoshopvelhona), etten ikinä osaa päättää millainen kuva on kivoin. Siksipä kolme kuvaa. Mikä on kivoin? Kun itse tykästyin tavattoman paljon mustavalkoiseen kuvaan (muistuttaa mun mielestä jollain oudon ironisella tavalla vanhahtavia avaruuselokuvia/julisteita/juttuja) niin kaikki joilta kysyin mielipidettä, tuntuivat pitävän värillisestä versiosta enemmän.

Viime viikon vietin Helsingissä serkkuja vahtimassa. Katsoin liian paljon urheilua ja hypin useasti trampoliinilla. Harrastin myös ahkeraa lautapeleissä häviämistä. Ja shoppaamista yli vähien varojeni... hupsista. Ei sillä, uusien housujen ostaminen oli enemmän kuin perusteltua.

Nyt olen, eilisillan jälkeisen kissa-allergian lisäksi, myös kipeänä... taas. En tiedä mikä mun vastustuskykyyn on iskenyt, mutta kun ennen en tullut kipeäksi kuin korkeintaan kolmesti vuodessa, nykyään tunnun sairastavan melkein joka viikko. Noh, lääkäri varmaan osaa valoittaa asiaa, joten sitä odotellessa.

Ensi viikon ajattelin kuluttaa maalaten pöytiä, siivoten hyllyjä ja ehkä jopa pakaten tavaroita. Lauantaina tosin joudun palaamaan ärrätyöntekijän ihmeelliseen arkeen. Eheh.

8 kommenttia :

 1. joo eli käyttötarkotus pitää olla kuvalla selvillä et voi päättää onko se kiva

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. mun kuvilla harvoin on käyttötarkoitusta. ne vaan on kuvia jotka otan koska tekee mieli ikuistaa jotain tai on tylsää. sitten muokkaan ne koska jostain on pinttynyt mun päähän mielikuva, että niin vaan tehdään kuville ennen julkaisemista. tietenkin muokkausosuus on kivakin. sitten kuvat isketään jonnekin kaiken kansan nähtäville. niiden tarkoitus on siis kaiketi olla katseltavina. buum.

   Poista
 2. HAHAHA, ihan magikaaliset kuvat ja asu, rakkautta!

  VastaaPoista