torstai 2. elokuuta 2012

Olipa kerran sähkömuseo

Käytiin eilen hämeenlinnassa sähkömuseossa. Oikeastaan mentiin sinne pelinäyttelyn takia, mutta hitsinvitsi, oli se muutenkin melko mielenkiintoinen ja hauska paikka. Joskin aika pieni, ei siellä kauaa aikaa mennyt. Oheisessa videossa minä ihan itse osaan laittaa koko kaupunkiin sähköt. Wau.


Tällä hetkellä istun Hartwall-areenan katsomossa. Siispä Assyilla. Buum. Ehkä tämä päivä menee totutellessa siihen, että pitäisi olla alati koneella. Mitä kivaa koneella voi tehdä. Siis kuvanmuokkauksen, LoLin pelaamisen, irkin ja bloggerin lisäksi?

4 kommenttia :

 1. "Ehkä tämä päivä menee totutellessa siihen, että pitäisi olla alati koneella. Mitä kivaa koneella voi tehdä. Siis kuvanmuokkauksen, LoLin pelaamisen, irkin ja bloggerin lisäksi?"

  ...miksi edes menit assyille?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos pelkkää tuota lainausta katsoo, niin ymmärrän miksi kysyt noin ironisen kuuloisen kysymyksen. Mutta on mulla syyni. Kaikkein isoin syy on se, että tunnen hitosti ihmisiä internetistä, ja musta on kiva tavata niitä. Ei mun ole oikeastaan edes mahdollista tavata niitä kaikkia, ellei se tapahdu näin yhessä tapahtumassa. Ja lainauksesta huolimatta, kyllä mä tykkään olla koneella. Ilmeisesti keksin jälleen tekemistäkin kolmeksi ja puoleksi päiväksi, ainakaan en ehtinyt tylsistyä kuin kerran. Tosin en mä uutta tekemistä keksinyt, vaan selailin blogeja, pelasin LoLia ja irkkasin. Enimmäkseen viimeisintä. Kivaa oli.

   Valmiiden tuttujen lisäksi assyilla on kivaa uudet tuttavuudet. En tosin tainnut tällä kertaa tutustua kuin muutamaan uuteen ihmiseen. Kolmas kiva asia on yleinen tunnelma... ja se paikka. Tietokoneiden valot muuten pimeällä Hartwall areenalla on jotain hemmetin hienon näköistä.

   Riittikö tämä vastaukseksi vai pitääkö mun alkaa kaivelemaan mieleni sopukoista jotain syvempiä selityksiä?

   Poista
  2. ahhah ihanan ironinen vastaus ^^ taidat olla aika sanavalmis pikku nulikka ;)

   Poista
  3. joskus jos olen ironinen ollut.. tai sanavalmis. ainakin näin tietokoneen välityksellä, tosielämästä en niinkään tiedä, ehkä olen oikeasti liian nössö.

   Poista