tiistai 21. elokuuta 2012

Puolet kysymyspostauksesta

 Mulla olisi mennyt ikä ja terveys, jos olisin vastannut kaikkiin kysymyksiin samaan postaukseen. Siksi jaoin ne summamutikassa kahtia. Loppuihin vastailen mahdollisesti huomenissa. Aivan ylipitkää postausta olisi arvatenkin ollut myös äärettömän tylsää ja puuduttavaa lukea. Mutta tässä ensimmäinen erä. Buum vaan.


mistä keksit blogin nimen?
Ensin päätin, että nyt tulee uusi blogi. Buum. Se blogin luominenhan on ihan tosi kivaa siihen asti kunnes tulee siihen kohtaan, jossa pitää keksiä nimi. En oikeasti  muista yhtään mitä mietin. Varmaan sitä, että blogi tulee kertomaan aiheesta nimeltä minä, vimmu. Halusin nimen, joka kuvastaa aihetta. Jotenkin vimmusyndrooma vaan pompsahti mieleen. Enkä voisi olla tyytyväisempi. Eräs nettituttu muuten kerran mainitsi, että oli joskus keksinyt blogini nimen ja kertonut sen minulle. En muista tapahtumaa, mutta se on silti hyvin mahdollinen. Ehkä nimi oli pesinyt mielini sopukoissa siitä asti. 


miks alotit bloggaamisen?
Mulla on ollu useita blogeja. Ensimmäisen perustin 29.5.2009. Olin siihen aikaan irc-gallerian aktiivinen saastuttaja. Ihailin lähes jokaista sieltä löytämääni "ernua" ja etenkin näiden hienoja blogeja. Halusin myös blogin. Siihen asti olin kirjoitellut ja pulissut juttuni pitkälti gallerian päiväkirjaan. Niinpä perustin blogin. Ihan vain kertoakseni asioita ja vaikuttaakseni hienommalta ja mielenkiintoisemmalta ihmiseltä. Ei ehkä toiminut. Mun blogia taisi lukea 3 tai 4 kaveria. Haha. Siitä se sitten lähti jalostumaan. Yllä mun esimmäisen blogin, joka kantoi nimeä I want candy, banneri.

minkä värinen hammasharja sulla on?
Sininen. Käytän aina niitä, mitten varsissa on erilaisia kuvioita. Pingviinejä tai kukkia tai kaupungin siluetteja. Nyt on tommonen missä on tavallaan lumihiutalemaisia kuvioita. Kai. 


Mikä on sun ultimate lempiväri?
Vastaan lempivärikseni sateenkaaren. Koska tosissaan, kaikki (väriympyrän) värit on aika mahtavia! Ei mulla oikein mitään ultimate lempiväriä ole. 

nukutko yhellä tyynyllä, vai monella?
Yhdellä. Ei tarvi olla edes mikään superpaksu. Yksi ohutkin kelpaa mainiosti.

Mistä lempinimi Kylpyankka tulee? :D
Palataan taas vanhoihin kunnon irc-galleria aikoihin. Mietin, että nyt haluan kivan nimimerkin, jota kestän katsella pitkään. Ärsytti vaihdella kokoajan nimimerkkiä huonommasta aina vaan huonompaan. Olin jo silloin sitä mieltä, että kivoimpia nimimerkkejä on yksinkertaiset, jotain tarkoittavat, suomenkieliset sanat. Ilman välimerkkejä. Kokeilin paria muuta, ne oli käytössä. Keksin kylpyankan ja siitä asti olen ollut kylpyankka. Kaikkialla. 

Millasta musiikkia kuuntelet?
Tää on mun enstex inhokki kysymys ikinä! Yleensä vaan lätkäisen lastfm linkin vastaukseksi. Mutta sekään ei kerro puoliakaan. Kuuntelen paljon levyjä. Omistamistani levyistä eniten Mikaa ja Panic at the discoa. Ehkä. Coldplayta oon tosin myös kuunnellut viime aikoina paljon. Ja Valkyrianssia. Ja vielä se linkki:


Mitä tekisit jos saisit 100 000e?
Huh! Pistäsin yli puolet ainakin heti säästöön! Osan laittaisin jollekin "jos tarvit kipeästi rahaa niin ota täältä" -tilille. Sitten hemmottelisin itseäni hieman, mutten liikaa. Ostaisin kivan vuodesohvan ja ehkä sängyn. Kännykän. Jos oikein alkaisin törsäämään niin uuden koneen. Jonkun jolla kelpaisi sitten datailla vuosia ja vuosia.


Mikä on sun unelma ammatti? 
Mulla ei ole mitään hajua. Meen opiskelemaan arkkitehtuuria. Haluako siis arkkitehdiksi? Ei mitään käsitystä. Ehkä haluan matikan opettajaksi, se voisi olla superkivaa. Oikeasti haluaisin vain olla taiteilija. Taiteesta vaan on pirun hankala elää. Ellei sitten syö omia taideteoksiaan...

Mikä on sun lemppari väri?
buum, lue ylempää vastaus. 


Mikä oli sun lempi paikka, jossa kävitte teitän interrail reissulla?
Berliini. Ehdottomasti. Pariisi oli myös tosi upea, mutta Berliiniin melkein rakastuin. Ainakin hetkellisesti ihastuin. 


Mikä oli hauskinta, mitä sielä tapahtu?
Se kun jäin vessaan jumiin Barcelonassa! Oltiin illalla hostellissa ja Meri pesi hampaitaan kylppärissä. Mä menin viereiseen vessaan. Kun sitten yritin päästä pois, se lukko ei auennut. Ei sitten millään. Venkslasin ovea ja lopulta aloin koputella ja rämistellä sitä, että joku tajuaisi missä oon. Meri kuuli tän ja haki yövalvojan. Yövalvoja yritti hätääntyneenä saada mua pois sieltä. Vessaan pääsi kylppärin ikkunasta vessan ikkunaan hypähtämällä. Joten yövalvoja tosiaan yritti saada ovea auki sisä ja ulkopuolelta, poralla, ruuvimeisseleillä ja käsin ja jaloin. Ei auennut. Lopulta se sai mut suostuteltua harjoittamaan extreme-urheilua ja kiipeämään ikkunoiden kautta kylpyhuoneeseen turvaan. Oli aika villi ilta. Mutta koominen.

Mihin aattelit mennä opiskelemaan syksyllä?
Ouluun arkkitehtuuria.  

Miten purat pahaa oloasi?
Rageamalla irkissä. Tai mököttämällä. Ei mulla oikein ole mitään oikeasti hyviä hallintakeinoja käytössä. Kyllähän mä kirjoitan, mutta usein se vaan auttaa järjestelemään pahan olon aiheuttajia, ei niinkään purkamaan sitä olotilaa mihinkään pois. Mä vaan mietin ja mietin ja mietin ja murehdin ja mietin lisää. Yksi hyvä keino mulla tosin on: Nukkuminen. Yön yli nukkuminen tekee usein ihmeitä. Mun tapauksessa ainakin.Vietätkö aikaa ystäviesi kanssa?
Tottakai. Oon kyllä siitä huono ystävä, että oon tavattoman kehno ehdottelemaan itse tapaamisia. En ole mikään aktiivinen ystävä. En kuitenkaan ikinä sano ei ilman hyvää syytä, jos kaverit pyytää johonkin.

Millaiset välit sinulla on perheeseesi?
Sanoisin että oikein mainiot. En mä tietyistä henkilökohtaisista asioista puhu enkä pukahda, mutta miksi tarvisikaan. Luotan mun perheeseen ja meillä on hyvät välit. Siskoon on poikkeuksellisen hyvät välit! Joskus ei muuta tehtykään kun tapeltu ja sorrettu toisiamme, mutta nykyään meidän välit on ihan superit! Heta on mahdollisesti paras sisko maan päällä ja mulla tulee sitä hirmuinen ikävä kun muutan!

Miksi perustit blogin?
Katsahda ylöspäin.

Onko blogin pitäminen vaikuttanut jotenkin elämääsi?
Ei oikeastaan. Mitä nyt joskus on ollut vähän stressiä jonkun postauksen (tämän ja edelleen tekemättömien haastepostausten) takia. Lisäksi oon tutustunut pariin ihmiseen blogin kautta. Se on aika kivaa. 
 
Oletko koskaan satuttanut itseäsi tahallisesti?
En ole, enkä aiokaan. Tästä pidän kiinni, vaikka olisi kuinka paha olla. 

Minkä tyylisiä vaatteita pidät?
Mä en tiedä. Mä en osaa määritellä itselleni mitää tyyliä. Osaisin tehdä sen 14 vuotiaalle itselleni, mutta nykyään oon... kasvanut siitä. Omaksi itsekseni jonkin tyylin selkeän kopioijan sijaan. Välillä mua apeuttaa se, kuinka usein käytän nykyään mustia farkkuja ja jotain tylsää peruspaitaa. Mutta noi mun mustat farkut vaan sattuu olemaan niin hemmetin hyvät, että hitto vie, miksi en käyttäisi niitä vaikka joka päivä. Tykkään väreistä, mutta oon aika kehno yhdistämään niitä. Tykkään mekoista. Tykkään myös geneerisen hipsterikkäistä vaatteista, mutta ne vaan sopii paremmin niiden langanlaihojen hipsteritytyjen kuin mun päälle. Välillä keksin jonkun superkivan vaateyhdistelmän. Ne on ehkä parhaita päiviä. Tietää vaan näyttävänsä juuri itseltään. Ohessa pari kuvaa. 


Oletko mielestäsi ikinä hyvännäköinen?
Useinkin! Kunhan vaan jaksan nähdä vähän vaivaa. Oon mä joskus söpö aamuisinkin. Siis silloin kun olen nukkunut kunnolla ja olo on täysin allergiaton (harvoin).

 
Onko sulla paljon kavereita?
Melko paljon. Parhaiden kavereiden piiriin kuuluu ~6 henkilöä, mutta sen lisäksi on sata ja yksi muuta kaveria. Lammi on siitä kiva pieni paikka asua, että ainakin meidän ikäisistä lukiolaisista kaikki oli kaikkien kavereita. 


Mitä teet kavereiden kanssa yleensä?
Oleilen. Yleensä kun tavataan, tehdään se ruuan merkeissä. "grillibileet meillä", "Meksikoilta meillä", "tehdään tänään hyvää ruokaa ja pelataan lautapelejä -ilta". Yleensä myös nimetään kaikki tapaamiset juhliksi. Koska juhlat vaan on kivoja. Lautapeli-ilta = lautapelijuhla. Tai jos tekee mieli popcornia, niin miksei pidettäisi popcornijuhlia. Sitten syödään, pelataan, ollaan, jutellaan, nauretaan. 

Yleisesti katsoen oletko tyytyväinen elämääsi?
Oon tosi huono vastaamaan tähän. Oon tyytyväinen tiettyihin osa-alueisiin mun elämässä. Oon vaan melko perfektionistinen, joten en tiedä, voinko koskaan olla täysin tyytyväinen, jollen saa suhtatumistani elämään/maailmaan/kaikkeen mitä teen ja olen muuttumaan. Pois perfektionismista. Virheetkin on ihan kivoja. 

mitä kuuluu? :--)
Oikein rattoisaa, kiitos kysymästä. Mikäs tässä Kysymyksiin vastaillessa. 

 kuva

mikä on sun lempi kuukausi?
Tykkään keväästä... toukokuu? Toisaalta on syksykin on kiva. Syyskuu on erikiva kuukausi siis myös. Onhan silloin synttäritkin. Hih.

lempiruoka?
jauhelihakastike ja perunat. äiti tekee parasta. 

jos saisit käyttää 50 000 euroa mihin vain haluisit, mihin käyttäisit sen?
tähän voi lukea vastaukseksi sen "mitä tekisit 100 000 eurolla" -kysymyksen vastauksen!

mitä mieltä olet trigonometrisistä funktioista 8--)
No itseasiassa ne ei ikinä oo ollut mitään mun lempparijuttuja. Noin matikan suhteen. Mahtaa johtua siitä, etten millään jaksanut pistää itseäni opettelemaan esimerkiksi muistikolmioita. Enkä ikinä sisäistänyt yksikköympyrää siinä määrin, kuin olisin voinut. Kyllä ne multa sujuu, mutta jotenkin sen verran takellellen, etten oo oppinut pitämään niistä kovin. 

lempihymiö?
:) musta tää on vaan yksinkertaisen ihana. hymyily on kivaa. 

mikä on sun lemppari jenkkiteinikomedia?
Tää on vaikea! En takuulla edes muista kaikkia katsomiani jenkkiteinikomedioita. Mutta Mean Girls on kyllä aika mahtava. Tai High School Musicalit. Hannah Montana the movie? Kaikki parhaat ihkut tyttöelokuvat.

lempipaikka maailmassa?
tää on vaikea! yksi vanha leikkipuisto Lammilla, jossa oleiltiin kavereiden kanssa kaikki illat ala-asteikäisinä. Nykyään sitä ei ole, purettiin piru vie. Se oli kyllä tosi ihana ja nostalginen paikka. Mutta tosi vaikee kysymys, keksisin varmasti muitakin, jos oikein pinnistelisin. 

paljon sun ka oli viime todistuksessa?
lukion päättötodistuksessa: 8,9. En ole tyytyväinen, mutta tyydyn tulokseen, kun en muutakaan voi. 

3 asiaa joista et pidä itsessäs?
1.Otan asioista liian helposti itseeni. En osaa suhtautua nettiin nettinä. Jollain tasolla uskon kaiken älyttömänkin kakan, mitä musta sanotaan. Yritä siinä sitten hyväksyä itsesi....
2. Tummat silmänaluset. Nää on joskus oikeasti ihan järkyttävää katseltavaa. Eikä millään meikillä saa piiloon tummaakin tummempia pandasimmuja. 
3. Se että kirjotin matikasta E:n. En ehkä ikinä tuu olemaan sinut tän asian kanssa. Oisin pystyny niin paljon parempaan.... vaan enpä pystynyt. Himputti.3 asiaa joista taas sitten pidät?
1. Mun ajatusmaailma. Oon älyttömän sinut oman skeptisen, loogisen, hankalan, optimistisen, pessimistisen ajatusmaailmani kanssa. Tykkään ajatuksistani. Oon ylpeä niistä. Mutta te ette saa tietää niitä. Joku ilkeyksissään kuitenkin pilaisi nekin multa. 
2. Kasvonpiirteet.  Nenu, silmät, leuka, huulet. Kasvonpiirteet.
3. Se että oon jaksanut alkaa urheilemaan! Toivottavasti tää kestää! Sitten voin taas sanoa omaavani jonkinlaisen itsekurin!

mitä mieltä oot Usko Eevertti Luttisesta?
Enpä oikein mitään mieltä. Oisin halunnut, että Jani-Petteri olisi voittanut. Ei toi muhun oikein kolahtanut, mutta toisaalta ei mua niinkään kiinnostanukaan.
 
Lempiohjelmat?
Täydelliset naiset, Frendit, Pushing Daisies, kaikenlainen Tosi-tv.

Lempiruuat?
Vastasin jo aiemmin, mutta jauhelihakastike ja perunat. 

Pituus/paino?
149cm. Painoa en kerro.

Paljon saat rahaa kuukaudessa?
Sain kuukausirahaa kirjoitusten loppuun asti. Siis säännöllisen epäsäännöllisesti 20 euroa. Siitä lähtien oon saanut sen verran mitä oon itse ansainnut. 100-1000e kuussa noin hyvin karkeasti arvioituna. Tietenkin esim reilauksen aikana en saanut mitään, enhän tehnyt töitäkään. 

Meinaatko mennä kesätöihin?
Oon töissä rest-uppina ärrällä, eli mua voidaan kutsua töihin R-kioskeille milloin vaan. Tätä oon tehnyt keväällä, kesällä ja jatkan Ouluun muuttaessa uusilla kioskeilla.


Paras kaveri?
Jos mun on pakkoa sanoa, niin kuudennelta luokalta asti Meri ja Tiia. 

3 lempiasiaa ulkonäössä?
1. kasvonpiirteet
2. vyötärö
3. dem boobs

Puhelin?
Nokia X3. Älypuhelin ois kiva, mutta mukava ja toimiva kapine tämäkin.

Mikä nettiselain?
Firefox. Melko buginen sellainen nykyään. Pirun päivitykset. Jokusen kerran oon jo harkinnut vaihtavani chromeen. 

Lempikauppa?
Hurjan vaikea kysymys! En käy kaupoilla. Tai siis shoppaamassa niin usein, että osaisin vastata tähän mitenkään intuitiivisesti. Ruokakaupoista S-market, en osaa perustella. Mutta muutoin... saako sanoa urban outfitters, vaikka mulla ei ole koskaan rahaa ostaa sieltä mitään. Tai River island. Kummankin voisi tyhjentää kokonaan, jos vaan saisi/voisi/pystyisi.

 kuva

Lempiartisti?
En osaa sanoa. Varmaan Mika. 

Koira vai kissa?
Tykkään kummistakin yhtä paljon, mutta jos en olisi allerginen kummallekaan, ottaisin mielummin kissan. Ihan vain siksi, ettei niitä tarvi kouluttaa. Ainakaan siinä määrin kuin koiria. 

Karkki vai sipsi?
Karkki. Tosin jos sipsin saa valita dipin kera, niin kysymys menee tosi hankalaksi. Koska dipit

Jaffa vai cola?
cola. eli Pepsi max.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti