torstai 23. elokuuta 2012

Vastauspostaus osa kaksi

Jos sun pitäisi valita 3, VAIN 3 asiaa, niin mitä tarvitaan mahtavaan illanviettoon?
1. Ruokaa. Ei nyt välttämättä mitään kunnollista, mutta jotain syötävää. Nälkäisenä oon vaan murmur.
2. Hyvää seuraa. Millaista ikinä se milloinkin sattuu olemaan.
3.Jotain aktiviteettia. Kuulumisten vaihtoa, lautapelejä, juoruja...


Oletko koskaan värjännyt/haluaisitko värjätä hiuksesi vaaleanpunaiseksi/sähkönsiniseksi?

En itseasiassa ole, pinkiksi kylläkin. Vaaleanpunainen on kutkuttanut mua ajatuksen tasolla jo varmaan puolitoista vuotta. Se vois olla aika unelma.

 kuva

Onko seurustelukumppanin pituudella, kropan muodolla (eli sixpäck, lihaksia, yms ymmärrät varmaan :D) tai iällä väliä sinulle?
Tietenkin ulkonäöllisillä asioilla (eli myös kropalla) on siinä mielessä väliä seurustelun alkuvaiheilla, että kun ei toista tunne vielä niin hyvin, niin suuri osa vetovoimasta on fyysistä vetovoimaa. Toisen täytyy siis olla sellainen, että sitä kohtaan kokee vetoa jo noin ulkonäöllisesti. Edes vähän. Ellei sitten ole joku super avoin ihminen, jonka persoona tekee vaikutuksen heti alkuunsa (näitä kun suomessa tyypillisesti on niin paljon). En kuitenkaan osaa määritellä, mitkä asiat ulkonäössä olisi aina hyviä ja mitkä aina "huonoja". Joskus kolahtaa ja joskus ei, ei ole mitään paino tai pituusrajoja.
Iällä on väliä. Oon ehkä tosi rajoittunut, mutta en voi kuvitella, että pystyisin seurustelemaan itseäni kovinkaan montaa vuotta vahemman tai nuoremman kanssa. Varmaan tää tulee tasaantumaan iän myötä. Sillon kun ei ikäerot tunnu enää niin suurilta. Nyt se vaan on vähän ylitsepääsemätöntä, jos toinen on... vaikka 25. On väliä joo. En mä muita silti tuomitse. Jokainen päättäköön omasta elämästään.
Yllä söpö ja kivahko symppispoju (joskin fiktiivinen).

Kuka ihmisistä on vaikuttanut sinuun eniten? (EI perheenjäsen/ystävä/sukulainen)
Eli siis käytännössä tän tulee olla joku, jota en oikeastaan tunne? Vaikeeta. Onko väärin vastata, että minä itse. Monet on toki vaikuttanut muhun. Mutta loppujenlopuksi mitä mä olisin ilman omaa vaikutustani elämääni. Mä oon itseni pahin kriitikko, mutta samalla ainoa ihminen, joka voi oikeasti ymmärtää mua. Toisten ihmisten sanat voi auttaa ja voi satuttaa, mutta ne on harvoin  mitään sellaista, mitä ei itse jo tietäisi.

Mitä lemmikkiä et suostuisi ottamaan itsellesi?
No esimerkiksi hevosta, koska se vaatii ihan älyttömästi työtä ja aikaa. En välttämättä koiraakaan, kun en osaisi kuitenkaan kouluttaa sita hyvin. Lisäksi oon allerginen kahden edellämainitun lisäksi kissoille, joten tuskin sellaistakaan.


Lempikengät ?
Huh miten vaikea kysymys! En oikeasti rehellisesti osaa vastata tähän. Ostan yleensä kenkiä ainoastaan silloin, kun ne on vaan niin ihanat, että mun on pakko saada ne. Siksi melkein kaikki kengät mitä mulla on, on potentiaalisia lempikenkiä. Poikkeuksena nyt jotkut talvikengät, joita on yhet ja joita käytetään aina kunnet pohjat lähtee irti ja sukat kastuu ennen kun on saanut edes ovea auki.

Lempilaukku ?
Omistan kolme laukkua :D Repun, valkoisen pikkulaukun ja haalistuneen sinisen pikkulaukun. Kaikki on kivoja. Nojoo onhan mulla kangaskassejakin, nekin o kivoja. Mutta oikeesti, älkää pistäkö mua valitsemaan, jokainen mun laukku palvelee omassa tarkoituksessaan moitteettomasti, ei niiden välille voi eroa tehdä.

Lemppari kosmetiikkatuote ?
Onko rasvat kosmetiikkaa? Jos on niin protopic tai hydrocortison, koska en ehkä olisi elävä ilman niitä. Meikeistä Lumenen tummien silmänalusien peittämiseen tarkoitettu tuote, aikamoinen päivänpelastus pandasimmuista kärsiville.

Jätski vai karkki ?
karkki

Salmiakki vai suklaa ?
salmiakki. supersalmiakki.

Tennarit vai korkkarit ?
riippuu päivästä, mielentilasta ja säästä

Lempivuodenaika ?
kevät

Onko sulla mopokortti ?
ei ole.

Bikinit vai uikkarit ?
tänä kesänä mulla oli kummatkin. en osaa valita.

Jos nukut aamulla pommiin, niin mitä yleensä laitat päälle ?
Nukun tosi harvoin pommiin, koska friikkaan niin paljon aina kun on aamuherätys. Mutta varmaan laittaisin jotain, mikä ensimmäisenä tulee kaapissa vastaan. Ehkä mustat farkut ja jonkun perus paidan.

Viisi asiaa, mitä teet heti aamulla herättyäsi ?
Suihku (ellen oo sattunut totuttamaan itseäni iltasuihkurytmiin), kokovartalorasvaus, allergialääke, pukeminen.... ehkä ruokaa, jos sille päälle satun. nykyään syön kyllä usein aamupalasta.

Onko sulla permanentti ?
Ei ole, mutta oh kuinka tahtoisinkaan!!!


Miten hoidat hiuksias ?
En oikein mitenkään! Pesen joka päivä, vaikkei se ole hyväksi hiuksille, käytän hoitoainetta ja joskus selvityssuihketta suihkun jälkeen. Ei muuta. Älkää ottako oppia, se että nää pysyy päässä, ei tarkoita, että ne olisi mitenkään päin hyvässä kunnossa.

Suoristatko tai kiharratko hiuksias ?
Suorista en, kiharran aina kun jaksan. Eli harvoin. Varmaan vielä harvemmin nyt kun muutan, ei mulla edes ole mitään, millä kihartaa ;__;

Ootko kovinki herkkä?
Oon kyllä suhteellisen herkkä, riippuu toki mihin asiaan liittyen. Toisten asioiden suhteen en koe olevani... henkisesti niin herkkä, siis ajatukset pysyy selkeinä jne. mutta stressin tai yllättävien tilanteiden takia oon toisinaan tosi herkkä itkemään. Pysyn mielessäni ns. rauhallisena, mutta kun joudun avaamaan suuni ja sanomaan jotain ääneen, en vaan pysty kun kyyneltä puskee jokapuolelta. Lisäks oon liian herkkä ottamaan itseeni muiden kritiikistä. Yritän miellyttää kaikkia ihmisiä liikaa ja aiheutan itselleni kovia paineita niin tehdessäni. Tää johtaa siihen, että jos en onnistukaan miellyttämään jotakuta, voi mulla olla tunteet tosi pinnassa. Herkkis oon. Vittu sentään.

Lempijuoma?
Pepsi max


-onko sulla paljon kavereita/ystäviä? kuinka paljon suunnilleen?
On mulla. Läheisiä ystäviä on.. pikalaskutoimituksella 7. Kavereita on useita kymmeniä. Nettikavereita vielä enemmän.

-Aiotko yläasteen jälkeen mennä lukioon vai minne?
Nää on kaiketi jostain kopioituja kysymyksiä, mutta lukio on done, nyt lähdetään yliopistoon.

-Oletko hetero? (ei pakko vastaa jos liian henkilökohtainen)
Sanoisin että oon, mutta mitäpä sitä voi varmaksi sanoa tässä elämässä. En koe tuntevani itseäni niin hyvin, että voisin kertoa varmoja totuuksia edes itsestäni.

-Ootko tyytyväinen että saulista tuli presidentti eikä pekasta?
Oikeastaan mulle oli melkolailla se ja sama. Sillä ei ole (mun käsitysten mukaan, korjatkaa jos oon ihan hakoteillä) Suomen valtion kannalta juuri mitään väliä, kuka siinä virassa on. Enemmän presidentti vain edustaa, kuin oikeasti yksin päättää mitään. En oo tyytyväinen, mutta en myöskään epätyytyväinen. Enkä kerro kumpaa äänestin, sillä ei ole mitään väliä. Ei olisi oikeastaan ollut mitään väliä, vaikken olisi äänestänytkään, ei se tulos ikinä riipu yhdestä äänestä.


-Kuinka usein käyt kirpparilla?
Suhteellisen harvoin, kun miettii kuinka usein haluaisin käydä! Lammilla on (kai) vain yksi kirpputori, ja siellä on aina enemmän tai vähemmän samat tavarat. Aina jos oon oikeassa seurassa Lahdessa tai Hämeenlinnassa, tuppaan kyllä käymään jollain kirpputorilla. Oulussa tosin on kuulema paljon kirppareita, joten voisin alkaa harrastaa enemmänkin.

Perhe koostuu?
Yhdestä siskosta, äitistä, isistä, kolmesta kanista ja koirasta.

Viikkoraha?
Kuukausiraha oli 20e, ei ole enää.

Lempikarkki?
Supersalmiakki tai irtareissa ne siniset ja punaiset tuttifruttirenkaat.

Lempiblogit (linkitä)?
Nää perustuu nyt siihen, mitä blogeja luen aina suurimmalla innolla ja joiden päivittäminen ilahduttaa useimmiten:
http://sopulipopulaatio.blogspot.fi/
http://g-g-m-m.blogspot.fi/
http://ajelullapuutaloja.blogspot.fi
http://loydankyllaperille.blogspot.fi
http://helminn.blogspot.fi/

unohdin varmaan sata kivaa blogia, mutta selasin vain viimeisimpiä päivityksiä bloggerissa ja napsin nää sieltä, joten armahtakaa mua.

Miten suhtaudut jos joku random blogin lukija tulee puhuu sulle kaupungilla?
Ei ole tullut, en siis voi vastata tähän oikein juuta enkä jaata.

Syötkö purkkaa?

Jos tarjotaan niin joo, harvoin mulla omaa on.


Mitä mieltä nuorten alkoholin ja tupakan käytöstä?
Sitä mieltä, että tuntuu kun kokoajan nuoremmat ja nuoremmat aloittaisi juomisen ja polttamisen. Tosin täällä maalla tilanne taitaa edelleenkin olla huomattavasti parempi kuin kaupungeissa. Kyllä mä ymmärrän, että alaikäisenä tulee tarve kokeilla juttuja, mutta tarviiko joka viikonloppu olla juomassa kavereiden kanssa, vaikka olisi vasta.. no vaikka kahdeksannella luokalla. Voi silloin keksiä muutakin viikonloppuaktiviteettia. Ja kavereitahan voi nähdä ilman alkoholiakin.
Toisaalta oon sitä mieltä, että muiden elämät ei kuulu mulle. Eri asia tietenkin ois, jos mulla ois näissä porukoissa esimerkiksi nuorempia sisaruksia. Sukulaiset ja vanhemmat asettakoot rajat lapsillensa ja huolehtikoon niiden hyvinvoinnista. Ja sehän on totta, että kieltämällä on vaikea saada lasta muuta kuin kapinoimaan itseään vastaan.
Täysi-ikäisten nuoren polttamiseen ja juomiseen en ota kantaa, ne on ihmisen omia henkilökohtaisia valintoja, joihin mulla ei ole oikeutta, eikä edes tarvetta puuttua. En tuomitse, mutta en myöskään katso mitään ennenaikaista siiderialkoholismia hyvällä.
Yllä oleva kuv liittyy sinäänsä. 

1. Mikä piirre inhottaa sinua eniten ihmisessä?
Ilkeys. Se ettei välitetä ollenkaan toisten tunteista. En vaan voi ymmärtää.

2. Mitä mieltä olet homoista?
Ihminen kun ihminen. Vähän kun joku hiustenväri, se vaan on piirre ihmisessä. Tosin sitä ei voi muuttaa niin helposti kuin hiustensa väriä.

3. Katsoitko MM-lätkää? Mitä mieltä olet Suomen sijoituksesta neljänneksi?
Katsoin satunnaisesti ja aika vähän. En oo mikään aktiivinen penkkiurheilija. Oon sitä mieltä, että neljäs sija on ihan kelpo suoritus, vaikka oishan kultakin ollut ihan mukava :D

pelkäätkö sitoutuu? ootko neitsyt?
Jossain määrin pelkään. Pelkään sitä, että jos joskus koittaa eron aika, kaikkia osapuolia sattuu paljon. Pelkään joutua tilanteeseen, jossa joudun satuttamaan toista ihmistä, tai katselemaan tämän mielipahaa. Eihän eroa välttämättä koskaan tule, eikä missään tapauksessa ole paras tapa aloittaa suhdetta, peläten jo valmiiksi eroa, jos sellainen on joskus tielle tuleva. Huh. En jaksa tehdä tämän syväluotaavampaa analyysia. Syitä on muitakin, mutta kaikkein henkilökohtaisimmat asiani eivät tule koskaan kuulumaan tähän blogiin. Siitä syystä en myöskään vastaa jälkimmäiseen kysymykseen.
tunnetko ketää oulusta?ketä tuut ikävöimää eniten oulussa?
Heinin, koska se muuttaa sinne ihan pari päivää ennen mua. Lisäksi Jussan, joka muuttaa sinne kai nyt viikonloppuna. Lisäksi satunnaisia nettituttuja. Pari irkkaajakaveria, ainakin yhden blogin lukijan ja muutaman toistaiseksi henkilöllisyyttään paljastamattoman ihmisen.
Tuun ikävöimään mun siskoa, Hetaa ihan superpaljon. Lisäksi tuun tietenkin ikävöimään äitiä, isiä ja kavereita. Iso kasa kavereita jää tänne ja mun kuukausisuunnitelmiin tulee ainakin merin ja tiian mentävä aukko. Jos nyt ei parin Ellun ja Sonjankin.

kuinka monen kans oot ollu :) ?
Jos tällä nyt tarkoitetaan seksuellista olemista, niin olemme jälleen ylittäneet henkilökohtaisuuden rajan.

ootko koskaa rakastunu ? :)
en ole.

ootko onnellinen :) ?
en ainakaan koe olevani. onnekas kyllä. noin elämän suhteen. 

koska tähän saadaan vastaukset ? :)
NYT!


oliks viime vuonna ihan hirveetä olla meijä koulul sijaisena :) ?
kun et näyttäny siit ainakaan nauttivan :D ?

Miltäköhän luokalta mahdat olla... Ei vaan musta sijaistuksien tekeminen oli oikeasti tosi kivaa hommaa, ei yhtään niin kuivaa ja pakkopullan tuntuista, kuin muut työt joita oon tehnyt. Tulee varmaan yllätyksenä, mutta hiirenhiljaisten luokkien opettaminen oli oikeasti paljon tympivämpää, kuin riehakkaiden.Tykkäsin itseasiassa sijaistamisesta jopa siinä määrin, että voisin kuvitella joku päivä jopa pitäväni opettajan työstä. Ihania lapsia olitte kaikki :) ainakin melkein


mikä on ihaninta mitä sulle on koskaan tapahtunu :)?
entä kauheinta ;( ?
Koskaan sana tekee näistä niin kinkkisiä kysymyksiä. Ihan kuin mä muistaisin esimerkiksi kahden vuoden takaiset tapahtumat yhtä hyvin, kuin viimeisen kuukauden sisään tapahtuneet. Tästä syystä näiden kysymysten vastaukset on aina jotenkin tosi sidoksissa kysymishetkeen.
Tuntuu jotenkin kamalan suorituskeskeiseltä ja turhamaiselta sanoa, että kauheinta saattoi olla matikan ylioppilaskokeen typerä mokaaminen. En vaan oo mahdollisesti koko elämäni aikana ollut itseeni yhtä pettynyt, kuin silloin kun tajusin tehneeni tosi typerän virheen.
Ihania hetkiä sen sijaan on elämä täynnä. En oikeastaan nää syytä, miksi mun pitäisi alkaa miettiä jotain hetkeä, joka olisi jotenkin ratkaisevasti yli muiden. Monet ihan yksinkertaisetkin hetket esimerkiksi reilatessa, on ollut tosi ihania.


ootko koskaan ollu masentunu :/ ?
Masennusta nyt on niin eri tasoista, että varmasti valtaosa ihmisistä on jossain kohtaa elämäänsä edes hiukan masentunut. Olen ollut.

oliko se teijän kesän reissu tosi kallis vai aika halpa ? :)
Mulla meni rahaa ~1300e, tiedä sitten oliko se tosi paljon vai aika vähän.

oliko se niin ihanaa kun kuvittelit :) ? ^^
Oli, mutta koti-ikävä pilasi melko usein tunnelmaa mun osalta. Mulla oli älytön koti-ikävä jo varmaan ensimmäisestä viikosta lähtien. Lisäksi mun rinkka meni kolmesti rikki ja lompakko vietiin barcelonassa, joten välillä mieliala oli kaikkea muuta kuin korkealla.

kävitkö konnarin koulus ja hakkalan vai jossain muual :) ?
Konnarilla ja sitten Hakkalan koulussa.

eli ootko asunu koko ikäs lammil (siis ennen ku muutit sinne ouluu) :D ?
Melkein. Oon syntynyt Helsingissä ja asunut siellä vuoden tai kaksi. Sen jälkeen oon asunut hetken Hämeenlinnassa, josta sitten muutettiin Lammille, kun olin vielä pieni lapsi.miten jaksat ottaa itestäs niin paljon kuvii ;O ?
Ehkä tää on joku tapa purkaa omaa itserakkauttaan. Oon paljon huonompi "poseeraamaan" ja olemaan kameran edessä, kun sen takana on joku. Itseään kuvatessa voi kokeilla ja leikkiä, sitten kuvat voi poistaa ennenkuin kukaan näkee niitä koskaan ikinä. Oon myös huono ohjeistamaan muita olemaan kuvissa, joten muiden kuvaaminen ei tunnu niin luontevalta, kuin itselaukaisimen kanssa leikkiminen ja edestakaisin kuvauspaikan ja kameran välillä juoksenteleminen.
Tykkään olla kuvissa ja kuvata, helpointa on siis vain yksinkertaisesti kuvata itseään ja hukuttaa koko netti niihin kuviin. Kyllähän mä tykkään katsella onnistuneita kuvia itsestäni. Tunteehan siinä olonsa kauniiksi.

mikä kamera ?
Canon eos 500d

ja mikä on sun lempi blogi :) ?
Tähän oon jo vastannut ylempänä! Yhtä lempparia en osaa valita. Tosi Ajelullapuutaloja on vahvoilla.

7 kommenttia :

 1. Mää ainakin tuun heti jutteleen sulle kun eksyt tänne mun hoodeille Ouluun. Ja kyllä me törmätään. Oulu on pieni paikka :D

  VastaaPoista
 2. Hei, minkälainen se on se Lumenen silmänalusten "piilotus" tuote?
  Itsekkin haluaisin pandasimmuista eroon...

  VastaaPoista
 3. http://www.baroness.co/media/catalog/product/cache/1/image/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/L/U/LUM8374_1.jpg

  tuon näköinen purnukka se on! suosittelen lämpimästi, mulla ainakin toimii yllättävän hyvin huonoimpinakin päivinä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Ei kai tuo ole sitte niin että jos pistää, niin silmänaluset kiiltää kilsan päähän?;)

   Poista
  2. enpä ainakaan itse ole havainnut sellaista! ei siis tule sellaista... valokynän kaltaista efektiä (?)

   Poista
 4. Jep! Mulla jos pistää vaikka vaan puuteria tai jotain muuta minkä tuntuis peittävän jollakin lailla, niin kiiltää. Voishan tuota kokeilla:)

  VastaaPoista