keskiviikko 12. syyskuuta 2012

En jaksa lisätä kuvia joten nauttikaa tekstiseinästä

Aina välillä iskee se tunne. Tiedättehän. Välillä sitä vaan kokee olevansa maailman huonoin blogin pitäjä. Tai jos nyt ei huonoin, niin ainakin todella epäaktiivinen. Sitä kokee, ettei tuo ilmi arvostustaan lukijoitaan kohtaan. Plaah.

Oon ollut viimeiset puolitoista viikkoa kiireinen. Ja jos nyt on hetkellisesti ollutkin aikaa, olen käyttänyt sen kammoksuen sitä, kuinka kohta pitää taas olla menossa. Koulu on alkanut ja mua ei innosta, oikein mikään.

Kuukausia sitten mulle satoi haasteita. Tänään kaivoin ne esille. Selasin blogini kommentit läpi ja onnistuin jäljittämään kokonaiset neljä haastetta. Nyt tartun toimeen. Kerta en osaa omasta tämänhetisestä elämästäni ja sen sisällöstä kirjoittaa, niin hitto vie, tehdään niitä rästihaasteita, ettei tämä blogi kuole lopullisesti.


Tähän minut haastoi ihana Estel (katsokaa sen blogi klikkaamalla nimeä, se on aika mahtava).

1. Each person must post eleven things about themselves on their blog.
2. Answer the questions the tagger has set for you plus create 
eleven questions for the people you tag to answer.
3. Choose eleven people and link them in your post.

Eli suomeksi, kerron 11 faktaa itsestäni, vastaan 11 kysymykseen ja keksin itse 11 kysymystä, jonka jälkeen patistan 11 bloggaajaa tekemään saman perässä. Kivaa!

FAKTOJA MINUSTA

1. Pidän pupuista. Mulla on pupu. Önisen oudosti nähdessäni söpöjä eläimiä (esimerkiksi pupuja).

2. Oon todella stressialtis ihminen. Oon käytännössä aina ja kokoajan stressaantunut. Enkä tiedä miten tästä pääsisi eroon. 

3. Tykkäsin pienenä kirjekavereista. Tahtoisin taas kirjekaverin. Saa ilmoittautua, jättäkää kommentti tai lähettäkää sähköpostia (vimmuposti@luukku.com), otan yhteyttä :)

4. Juon teetä, mutta ainoa tee, josta voin rehellisesti sanoa pitäväni, on ruusunmarja-vadelmatee, jota en oo toistaiseksi löytänyt mistään muualta kuin satunnaisesti kahviloista. On mulla myös jotain vironihme ruusumarja+persikka/vadelma/mansikka teetä ja ne on aika mahtavia. 

5. Mulla on ollut järkkäri jo vaikka kuinka pitkään, mutta tahtoisin että joku opettaisi mua käyttämään sitä paremmin, en vaan osaa ja jaksa opetella itsekseni. 

6. Oon ihan koukussa kaikenmaailman tosi-tv ohjelmiin. Tässä talossa seurataan masterchefiä (ja junioriversiota), topchefiä, bb:tä ja satunnaisesti monia muitakin. Leijonanluolaa ja mitä näitä nyt on. Iron chef... 

7. Tykkään leipoa, mutta tuntuu etten oo siinä mikään maailman parhain. On tiettyjä asioita, joiden kanssa oon ihan hukassa ja liian usein käy niin, ette taikina vaan kohoakaan ihan oikealla tavalla. En myös osaa tehdä mitään ilman ohjetta. Noudatan niitä aina hyvin tarkkaan ja säntillisesti. 

8. Armastan pepsi maxia, joskaan nyt en oo juonut sitä koko Oulu-aikanani. Miten mulla sellaiseen olisi varaa. Surullista :<

9. Tykkään Harry Pottereista älyttömästi! Etenkin kirjoista siis. Oon lukenut ne ensimmäiset kymmeniä kertoja. Nyt aloitin taas alusta. Tosin tuntuu, että puolet mun ikäisistä (+-2) voisi kertoa itsestään tän ihan saman faktan. 

10. Mulla on tosi nätti uusi päiväpeitto, mutten lähes koskaan jaksa pedata sänkyä! Joku voisi väittää ettei se pääse oikeuksiinsa...

11. Mulla on sunnuntaina synttärit! BUUM


VASTAUKSIA KYSYMYKSIIN

1. Monet aurinkolasit omistat?
Kolmet laskin ottaneeni mukaan Ouluun. Kotona taitaa olla lisäksi kahdet. Yhdet unelmalasit hukkasin teille tietämättömille vain hetken sen jälkeen, kun sain ne omakseni :< Alla kuva, jos joku omistaa tuollaiset seppälän aurinkolasit, olen valmis maksamaan niistä. 


2. Kiroiletko paljon?
En mä paljoa, mutta toisinaan. Jotenkin en osaa kuvitella kuulostavani missään tilanteissa miltään kamalalta rääväsuulta, oon niin pieni että mahdan olla vaan tosi koominen kirotessani. Viimeaikoina on kyllä tullut hoettua V-sanaa turhan paljon, mutta se mahtaa olla joku ohimenevä oikku. 

3. Muoti-ilmiö, jota et ole koskaan ymmärtänyt?
moonbootsit! Mitä kakkaa!?

4. Mitä kortteja lompakostasi löytyy?
sanoma magazines kortti, k-plussa, visa electron, hygieniaosaamiskortti, ajokortti, lammin s-marketin tilikortti, lammin kirjastokortti, musti ja mirri -bonuskortti

5. Mainos, joka saa sinut aina nauramaan?
Ei tuu yhtään mitään mieleen. Oon ihan tylsis, kun en osaa oikein vastailla näihin.

6. Mitkä ovat kesän top 5 suunnitelmat?
hups kesä meni jo

7. Käytätkö ikinä hyväksesi alennuskuponkeja, joita tulee esim. postin mukana? Kerro esimerkki!
Käytän mä jotain, jos muistan ja jaksan! Arttu on ahkera napsimaan jotain hesen yms etukuponkeja lompakkoonsa ja niitä sitten käytellään jos sille päälle satutaan. 

8. Vuoden paras ostos?
APUA miten vaikeaa! En oo ostanut mitään erityistä tänä vuonna. Purkkakone? Sohva? TAI EHKÄ reililippu!

9. Kuinka monet kengät omistat? Korkkareita, lenkkareita?
Kävin laskemassa ja laskelmien mukaan Oulussa on mukana viidet tasapohjaiset kengät ja seitsemät korkkarit! 

10. Jos pitäisit giveawayn, minkälainen olisi palkintosi?
Varmaan jotain suloista (höhö) itse tehtyä kivaa! 

11. Maailman turhin esine/laite?
En osaa sanoa tähän yhtään mitään. Jumiutu pää kokonaan.


11 KYSYMYSTÄ

1. Mikä on sun kengän koko? 
2. Mitä tulee ensimmäisenä mieleen sanasta "pallo"? 
3. Miksi kirjoitat blogia? 
4. Mikä oli sun lapsuuden lempiruoka? 
5. Millanen lompakko sulla on? 
6. Katsotko tosi-tv sarjoja? 
7. Mitä opiskelet? Miksi? 
8. Millainen talvitakki sulla on?
9. Ootko aamu- vai iltaihminen? 
10. Millainen on sun mielikuvan mukaan hipsteri? 
11. Mikä on Suomen kivoin kaupunki?

Näihin kysymyksiin haastan vastaamaan seuraavat henkilöt: 
Keppo, Säde, Anna, Tiia ja Emma-Lotta, enempää en keksi tähän hätään.

2 kommenttia :

  1. eikai bloggaamisesta tarvi ottaa ressiä, jos on kiire tai ei huvita nii on päivittämättä. huonoja on sellaset lukijat jotka ei ymmärrä että elämä ohittaa bloginpäivittämisen tärkeysjärjestyksessä! huvikseenhan tätä hommaa tehään.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. noh! totta kai tämä on. minun elämä ja minun blogi. teenpähän niille mitä tahdon. :D

      Poista