perjantai 28. syyskuuta 2012

ensinnäkin... miten mä pidän tota viinilasia?Mä en tiedä miten ihmiset löytää aikaa kaikelle. Mulla on koulua "rankkana" päivänä kahdeksasta neljään ja sen jälkeen en jaksa tehdä enää käytännössä mitään. Tunnun muutenkin menevän koululle aina mahdollisimman myöhään ja lähtevän sieltä ensimmäisenä. Muut jää piirtämään piirustusluokkaan, mä sanon itselleni että piirrän kotona ja vietän illan sohvalla odottaen milloin pääsee nukkumaan. Oon ihan lusmu.

Mulla on sata ja yksi (okei kaksi) harjoitustyötä aloittamatta ja innostus nolla. En mä halua piirtää niitä taloja ja leikkiä taiteilijaa, kun en sellainen selvästikään ole.

Kaiken tän keskellä pitäisi vielä jaksaa urheillakin. Jos mä pääsen neljältä kotiin, teen ruokaa ja oon kuuden aikaan syönyt, niin pitäisikö mun jaksaa polkea kuntosalille. Tai ehtiä. Kuudelta alkaa kuitenkin masterchef. Mä tarvin tietyn (mieluusti mahdollisimman suuren) osan vuorokaudesta itselleni. Ja ei, en laske urheiluaikaa omaksi ajakseni, se on kasa kakkaa johon pitäisi pakoittaa itsensä. Toistaiseksi en pakota. Kävin kyllä ostamassa salikengät, ehkä vielä saan kalenteriini aikaa sillekin.

Huomenna on siivouspäivä. Sekään ei innosta, mutta minkäs teet. Jos vaatteet on ympäri asuntoa ja kanilla ripuli, niin siivouspäivä on enemmän kuin ajankohtainen juttu.

Joku voisi kertoa kivoja opiskelijabudjetin ruokavinkkejä. Oon käyttänyt kaksi iltaa ruokablogien selaamiseen. Tykkään älyttömästi laittaa ruokaa ja niin tykkää myös arttu. Tekisi vain mieli kokeilla uusia asioita. Muttei liian uusia, oon kuitenkin suhteellisen perinteisen ruuan ystävä.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti