lauantai 29. syyskuuta 2012

hetken hurahduksesta


Mä en todellakaan tiedä mistä onnistuin tämän päivän aikana kehittämään itselleni äärettömän rakkauden Nicki Minajia kohtaan. Tai no okei tiedähän, katsottiin Artun puhelimella jostain syystä musiikkivideota ja mietin että hittovie, toi nainenhan on jollain kummallisella ja melkein häiritsevällä tavalla ihan älyttömän kaunis!


Nyt oon viettänyt illan selaten kyseisen naisen kuvia ja katsoen samaisen henkilön musiikkivideoita. Huh. Aloin jopa seuraamaan Nickiä twitterissä. Se on sikäli harvinaista, etten seuraa ketään julkkista (enkä juuri ketään muutakaan) twitterissä... enkä käy sielä edes itse juuri koskaan. Oli vain pakko. Tiedä sitten miksi.


Tässä kuvaspämmi. Katsokaa nyt sitä.


6 kommenttia :

 1. jos sun mielestä luonnoton kumipallo on kaunis niin menestystä vaan elämälle

  VastaaPoista
 2. en jotenkin pidä siitä, että implikoit kauneusihanteiden vaikuttavan jotenkin ihmisen menestymiseen elämässä.... mä voin tykätä ihan mistä tahansa esteettisistä seikoista ja olla tykkäämättä toisista, eikä sillä mun mielestä pitäisi olla mitään suoranaista vaikutusta siihen, miten elämässäni menestyn tai mitä elämässäni teen.

  En ole mikään plastiikkakirurgiafani, enkä osaa ihan heti kuvitella itselleni sellaista elämäntilannetta, että harkitsisin mitään plastiikkakirurgisia toimenpiteitä. Jos nyt kropasta puhutaan niin mun makuun tuo nickin peppu on astetta liian muhkea muuhun vartaloon verrattuna, mutta hitto vie, onhan toi tiimalasvartalo aika kiva.

  Emmä tiedä miltä kyseinen nainen näyttäisi ilman meikkiä ja (mahdollisia) tissi ja pepputäytteitä, mutta tuo habitus ja olemus vaan vetoaa muhun jollain tapaa. Saan kai mä katsella. Enpä nyt kuitenkaan oo värjäämässä hiuksia (ja jos oonkin niin en tän takia) ja alkamassa käyttää purkkapinkkiä huulipunaa, ei ne sopisi mulle ihmisenä. Ei tuollainen ulkoinen habitus olisi mun juttu, mutta ainakin näin ulkopuolisen ja mistään mitään tietämättömän ihmisen silmiin ne sopii kyllä Nicki Minajille.

  Ja tämä ei ole mun kauneusihanteeni. Tämä on nainen joka näyttää mun mielestä hyvältä. Niin näyttää moni muukin nainen, ihan eri syistä. Esimerkiksi Zooey Deschanel. Siinä vasta on kaunis nainen. Ihan eri tavalla kaunis vaan. Ehkä yleisesti hyväksytymmällä tavalla?

  Voinhan mä sanoa... vaikka jotain sarjakuva tai animaatiohahmoakin kauniiksi. Ei sekään aito ole, enkä haluaisi näyttää miltään 2d muidulta, mutta kauneutta on monenlaista.

  Annetaanko jooko kaikkien pitää omat kauneuskäsityksensä, oli ne sitten millaisia vain. Mä en vaan nää mitään syytä, miksi se, pidänkö jotain ihmistä kauniina vai rumana, vaikuttaisi mun elämäni kulkuun millään tapaa.

  Kiitos ja kumarrus. Olen puhunut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. nickillä on kyllä kumia vähän muuallakin kuin vaan pepussa ja rintamuksessa... ja zooeykään ei minusta ole nähnytkään kaunista

   tylsä ilta kun tuollainen peppukipeys yhdestä 'harha' sanasta?

   Poista
  2. antaa olla kumia vaikka koko nainen! ei se mun edellisen vastauksen pointtia muuta.

   jos sun sanasi kerran oli 'harha'sana niin haluatko kertoa mitä tarkoitit edellisellä kommentilla, ellet jotenkin viitannut elämässä menestymiseen. ehkä se oli vain yleisesti ilkeäksi tarkoitettu kommentti? ehkä tarkoitit vain että mun mielipiteet on vääriä eikä ole oikein pitää jotain ihmistä kauniina koska sillä on täytettä siellä sun täällä? valoita asiaa mulle, ole kiltti?

   en mä tiedä olenko peppukipeä. ilmeisesti sun mielestä olen. tuo kommentti vain herätti mut ajattelemaan ja siinä ajatellessa kirjoitin ajatusvirrat ylös. oon pahoillani jos vaikutin jotenkin raivokkaalta tai muuten murisevalta, ei ollut tarkoitus.

   mun mielestä jokaisella vain on oikeus pitää kauniina ihan ketä haluaa. mielipidekysymykset on mielipidekysymyksiä.

   haluatko kertoa kuka sun mielestä on kaunis? vaikka mitä väliä sillä nyt tässä asiassa olisikaan.

   Poista
 3. katoin jonkun talk shown missä toi apina oli, todellinen idiootti. vaikutti siltä että päässä ei liiku mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ensinnäkin: onko reilua kutsua yhtään ketään apinaksi?

   idioottiuteen en ota mitään kantaa, kun en ole mitään keskusteluohjelmia tai haastatteluja katsellut. voi siis ollakin idiootti.

   nussiakseni hieman pilkkua, kaikkien päässä kuitenkin varmasti liikkuu jotain. ja takuulla nicki pitää itsestään jollain tapaa valheellista kuvaa yllä. tuskin siis mittenkään haastattelujen perusteella voi luoda tähdestä (siis juuri kenestäkään tähdestä) totuudenmukaista kuvaa.

   niin tyhmältä kuin se kuulostaakin, niin monet oikeasti tahtovat jostain syystä antaa itsestään typerämmän kuvan kuin oikeasti ovat. huh.

   eniveis, voi olla että nicki on tyhmä kuin saapas, ties vaikka tyhmempikin, kuka tietää.

   Poista