torstai 6. syyskuuta 2012

Sulon eeppinen tutkimusmatka


Viime keskiviikkona pakattiin (tai enemmänkin tungettiin ja ahdettiin) mun ja artun pieni omaisuus, sekä tarkkaan valitut huonekalut (kaikki hienot retrokalusteet joita kukaan on mulle ikinä tarjonnut omaan kämppään) pieneen (valtavaan) pakettiautoon ja aloitettiin riemuisa (...) seitsemän tunnin ajomatka kohti oulun ihanuutta (tai mitäpä mä oulun ihanuudesta silloin tiesin).

Netti alkoi toimia maanantaina, koska soneran työntekijät ei millään saaneet aikaiseksi kytkeä sitä päälle, vaikka sinne toistuvasti soiteltiinkin. Langaton netti tosin ei toimi edelleenkään, mutta näillä mennään.

Alkuinnostuksen jälkeen viimeisimpien tavaroiden kaappiin purkaminen ei voisi vähempää kiinnostaa. Siksi tämä kaksio näyttää tällä hetkellä astetta räjähtäneemmältä.

Maanantaina alkoi myös tämän tytön yliopisto-aika. Toistaiseksi on ollut vallan mukavaa ja olenpa napannut itselleni jokusen kaverinkin. Ei siis huono alku ollenkaan. Ehkä alkuhuminen jälkeen, esimerkiksi ensi viikolla on aikaa pommittaa tätäkin ajatuskaatopaikkaa ja julkista päiväkirjaa kuvilla oulusta, kodista, elämästä ja olotilasta (ja minusta!!!).

Ohessa video Sulon pienestä tutkimusretkestä. Nyt painun tekemään pitsaa, taikina on jo aivan kohonnut. 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti