tiistai 16. lokakuuta 2012

piirtämisestä (ja koulusta)

 Arkkitehtuuria opiskellessa on tullut jo tähän mennessä piirrettyä niin yllättävän paljon, että voin innostuneena todeta sellaisen tietyn piirtäsinnon... palon... ja ehkä itseluottamuksenkin palaavan muhun. Toisaalta koen olevani maailman tylsin piirtäjä kun tykkään piirtää niin, että jokainen viiva on juuri oikealla kohdalla ja ei missään muualla.

Tänään piirsin 4 tuntia pohjapiirustusta ja nyt tuijottelen sitä iloisena miettien että huh miten kaunis se  onkaan. Kateellisena kuolaan muiden tekemiä hienoja tunnelmallisia kuvia, mutten vaan itse kykene tekemään sellaisia. Yritetty on.

Oon myös nyt tän... puolentoista kuukauden (?) aikana kokeillut montaa tekniikkaa, joita en olisi kuvitellut ihan hetkeen kokeilevani. Ainakaan arvosteltaviin koulutöihin. Veivärit ei vieläkään ollut mun kavereita, tussit sentän suostui johonkin yhteistyöhön. Lyijykynäpiirustuksesta olen suorastaan ylpeä. Ensi viikolla pääsen muovailemaan.

Ylihuomenna on ruotsin koe. Toivon että pääsen läpi. Panostus on sanoinkuvaamattoman huonoa. Toisaalta oon ollut tänään niin ahkera, että voin ehkä hyvällä omallatunnolla jättää lukemisen ja aineen kirjoittamisen huomiselle.

Perjantaina nään Sädeä ja LAUANTAINA PÄÄSEN KOTIIN. Kävin tänään ostamassa lipunkin. Vitsin villiä mennä kanin kanssa junaan.

Hei oisko hienoa kirjoittaa postaus musta piirtäjänä/maalaajana/taiteilevana hörhönä. Mun mielestä olis. Teen sen kun jaksan kaivaa kaikki vanhat piirustukset esiin. En edes tiedä onko ne Oulussa vai Lammilla.

2 kommenttia :

  1. Kaivele esiin piirrustuksia, mua ainaki kiinnostaa nähä sun kehitys taiteilijana :)

    VastaaPoista