maanantai 15. lokakuuta 2012

reilivideo numero yksi. junailua

6 kommenttia :

 1. Mä oon jo monta vuotta halunnu lähtee reilaa. Tän videon jälkeen mä haluun tehä sen jo ens kesänä. Kauan te olitte reissussa ja paljon sulla meni rahaa kaikkeen yhteensä? Tai paljon sul meni rahaa siihen matkustamiseen ilman omia menoja? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh mene ihmeessä! Me oltiin kokonainen kuukausi, ja mulle se oli ehkä astetta liian pitkään. Kehitin itelleni kamalan koti-ikävän ja sen takia olin välillä vähn kurjana. Kavereille ei kuitenkaa tullu koti-ikävää joten niiden mielstä kuukausi oli varmasti oikein hyvä aika !

   Ja kyllähän se niin on että jos haluaa olla paikoissa enemmänki ku pari yötä per paikka niin tulee kyl tosi kiire vähemmällä ajalla.

   Mulla meni rahaa ehkä about 1300e. Meidän päiväbudjetti tais olla 40euroa, joka siis sisäls myös yöpymiset. Oltaisiin varmaan menty enemmänkin yli budjetin, jos ei oltaisi oltu ~5 yötä ilmaisessa majoituksessa tuttujen luona.

   Tohon on tosin laskettu sitten kaikki omatkin menot. Eipä niitä nyt kuitenkaan hirmuisesti ollut.

   Varmasti pärjäisi pienemmälläkin budjetilla jos pääsisi esim. tekemään itse ruokaa useammin, tai jos majoitukseen menisi vahemmän rahaa. Me nukuttiin teltassakin vain 2 yötä koko kuukauden aikana (koska se oli tosi tuskaista). Eli suurimmaksi osaksi nukuttiin hostelleissa ja syötiin ulkona. Kyllähän siihen äkkiä rahaa kuluu. Myös kotimatka maksoi meillä aika paljon, kun tultiin Puolasta laivalla Suomeen ja se oli suhteellisen tyyristä.

   Poista
  2. Oioioiiii. Mä nyt siis _ihan oikeesti_ aloin kelaa tota juttua heti ku päivällä näin tän sun videon. Tsekkasin eri reiliblogeja (myös teidän) ja luin kaikkia juttuja mm. keskustelupalstoilta. Mulla ku ei ollu just minkäännäköstä hajua budjetista tai mistään muustakaan.

   Nyt illalla ku näin sun vastauksen, nii osasin odottaa tota reilua tonnia. Shoppailit sä paljonki? Et oliks siihen varattu kauheesti rahaa?Ja oliks teillä vr:n reililiput?

   Nyt alkaa pahasti tuntuu siltä, et toteutetaan reissu mun kaverin kans luultavammin kesällä 2014, koska ens kesäks ei kerettäis säästää niin paljon plus en varmaan kerkeis muistaan syistä. Ja kyllä vain, kuukaus kuulostaa huipulta!! Vaikka mulla kuoleman ikävä tuleeki poikaystävää.....

   Kuitenki JEEEEE oon ihan täpinöissäni! :))Kiitos sulle ja sun ihanalle blogille.

   Poista
  3. Mahtavaa innostaa toista noin! Parasta!

   En mä järin paljoa shoppaillut. Ehkä maksimissaan 150eurolla. (Onhan se paljon, mutta vähän kun on kuukauden ulkomailla). Ja joo vr:n lipuilla mentiin!

   Varmasti tulee ikävä, mutta on se sen arvoista kuitenkin! Jäänyt mielettömästi ihania muistoja. Ja tuntu hassulta huomata, että ehkä parissa viikossa alko alle 3 tunnin junamatkat tuntua siltä että eihän tässä ajassa kannata ottaa edes kenkiä pois, kun pian ollaan jo perillä. Haha. Maisemat oli parhaita. Ja kirjan lukeminen ja musiikin kuuntelu. Niitä tuli harjoitettua paljon enemmän kun olisi muuten tullut.

   Ooon ihan innoissani sun puolesta vaikken edes tunne sua! :D Mahtavaa!

   Poista
  4. Okei no 150e ei riitä mulle mitenkään hahaaha :D Oon kauhee tuhlari. Reissussa tosin pitää miettiä mitä jaksaa kantaa ja se varmast opettaa mua. Tai ois syytä ainaki opettaa!

   No niimpä. Mun mielestä ku me ollaan viel nuoria ni pitää kokee ja nähä mahdollisimman paljon. Poikaystävä on rinnalla kuitenki aina. Ehkä :D Iiiiik kuinka siistii! Nii ajattele, mäki sain innostukseni susta vaikka ei tunnetakkaan millään lailla ;)

   Poista
  5. Mahtavaa! Ja joo kannattaa miettiä jo pakatessa että jos meinaa ostella jotain niin ei voi pakata rinkkaa täyteen :D

   Poista