perjantai 19. lokakuuta 2012

Tuparit

Viime viikonloppuna nauroin, nauroin, söin, join, nauroin lisää, vietin feikkipolttareita, tanssin nauroin ja join. Oli pirun hauskaa. Siis tuparit.

Saatiin parhaita tuparilahjoja, paljon ilostuttavaa puolitarpeellista keittiötavaraa. Tosi suloista.


 suihkunraikas jälleennäkeminen, parasta


 Ei kannata jättää henkkareita kotiin, jos on menossa baariin. "Miks ette muistuttanu mua?" En mä tyhmä ole, välillä vaan unohdan asioita...


Darra-aamu numero yksi. 


 Toisin kuin luultiin, Tivolissa ei ollut 90-lukubileitä. Luovina ihmisinä päätettiin kuitenkin viettää feikkipolttareita. Saatiin kuitenkin astetta kummastuneempia katseita ulkoisen habituksen ansiosta.


Ja riehakkaan hauskat polttarit meinaan olikin. Note to self: ei enää ikinä ponnareita baariin. 


Darra-aamu numero kaksi. Onneksi ei tarvinut tiskata itse. 

Mulla oli myös kertakäyttökamera. Nyt mun seinää somistaa 20 kuvaa tupariviikonlopusta.


Mulla oli ja on älytön ikävä näitä ihmisiä. Onneksi huomenna suuntaan kohti rakasta Lammiani. Rakasta S-marketia ja rakasta kotia. Onhan tääkin toki koti, mutta ihan eri tavalla. Lammilla on kaikki. Lammilla jokainen vastaantulija on tuttu ja jokainen katu sitäkin tutumpi.

Eniten tosin kaipaan ihmisiä. Mutta huomenna taas. Mahtavuutta.

Eniveis, tuparit oli parhaat. Hitsi vieköön, en muista milloin mulla olisi viimeksi ollut niin hauskaa. Monta päivää putkeen.

4 kommenttia :

 1. Aaaa mun on pakko nähä noi kuvat!!! Erityisesti toi katossa olevan oblektin mahtipontinen osoittaminen on vaikuttava!!!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on mahtavia !!!! Sun täytyy ehkä tulla Ouluun katsomaan :D Tai sitten kuvaan ne ja lähetän kuvia!

   Poista
 2. Löysin tänne ihan sattumalta ja aivan ihana blogi!!! :) Tää sun taustakin tässä on aivan uskomattoman upea, tykkään hulluna :)

  VastaaPoista