maanantai 12. marraskuuta 2012

eräs esitystekniikan luento + kaikkea muuta


Tässä tän päivän koulusaldo. Meillä alkoi uusi oppiaine, esitystekniikka. Kihisen innosta, vihdoin meitä opetetaan piirtämään. Muissa aineissa ollaan pitkälti vain istuttu luennoilla ja väkerretty harjoitustöitä lyhyiden ohjautuskertojen aikana kerrottujen ohjeiden mukaan. Tänään tosin aloitettiin luennolla, mutta olipa ehkä jopa paras luento, jolla olen tähän mennessä ollut.

Ohessa näette myös kaksi kauppalistaa ja luentopiirtelyä. Kuvassa luentosali omasta näkövinkkelistäni ja asteen jos toisenkin vinksahtaneena.

Mun piti tehdä myös nykyarkkitehtuurin työtä eteenpäin. Kävin metsästämässä kirpputorilta kolmannet tälle työkokonaisuudelle uhrattavat saappaat ja seikkailin K-rautaan etsimään kanaverkkoa. Kanaverkon sijaan mulla on nyt pirullinen rulla tiheämpää ja jykevämpää verkkoa. Eikä pihtejä.

Verkosta saisi väsättyä pirun hienon marsunhäkin ja salakavalasti (lue: ahkeraan ja täysin avoimesti) yritän puhua Arttua ympäri. Kyllähän Sulo varmaan haluaisi kaverikseen ihanan ja pörröisen marsutoverin.

4 kommenttia :

 1. Etkai vain ole hankkimassa kanille kaveriksi marsua?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En varsinaisesti kanille kaveriksi vaan itselleni lemmikiksi. Toki jos ne toimeen tulisi niin voisi olla toisinaan toisilleen seurana, mutta olisin kuitenkin pääasiassa hankkimassa lemmikkimarsulin ja pistämässä sen ihan omiin oloihinsa, en siis samaan häkkiin kanin kanssa tai muuta vastaavaa.

   Kerro ihmeessä, jos jostain syystä ei kannata tehdä näin. En mä nyt siis ole tällä sekunnilla marsua ostamassa, mutta olen miettinyt että sellainen vipeltäjä voisi olla mukava lemmikki.

   Poista
 2. Joo anteeksi taisin kuulostaa aika hyökkäävältä :D
  Mutta siis mitä vähää minä asiasta tiedän niin kani ja marsu ei sovellu lajitovereiksi, koska kani voi vahingoittaa marsua esim. potkaisemalla vahvoilla takajaloilla, tai ei ole varmaa tulisivatko ne edes toimeen eri lajityypin edustajina :D Mutta jos sulla ei ole aikomusta laittaa niitä samaan häkkiin tai päästää jaloittelemaan yhdessä niin sitten ei pitäisi olla hätiä mitiä :)

  Niin ja ps. marsu on laumaeläin, joten jos sellaisen hankit niin suositellaan hankkimaan kaksi möhköä :) Itse en usko että kanista on marsulle tarpeeksi seuraa eri häkeissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uu okei! Kiitos näistä tiedoista, en oo itse kauheasti asiaan perehtynyt, kun oon tosiaan vaan vähän salaa haaveillut. Kaipa sitä kaksi marsua hoitaisi samalla vaivalla kuin yhdenkin, joten mikäs siinä, jos niitä nyt koskaan päädyn hankkimaan.

   En osaa kuvitella suloa potkimaan ketään kun niin pöhelö on, mutta onhan se kani kuitenkin, niin ainahan se riski olisi olemassa :o

   Poista