sunnuntai 4. marraskuuta 2012

halloween

En juhli Halloweenia. Mitenkään. Tää on jotenkin traagista, koska oon yleensä se, joka on eniten innoissaan kaikista pippaloista, joihin saa naamiaispukeutua tai muuten vain laittautua paljon. Olisihan sitä voinut raahata itsensä keskustaan baareilemaan, mutta en vain jaksa. Mun piti tänään kirjoittaa kaksi koulujuttua, mutta aamuisan surutuskohtauksen takia en loppujenlopuksi saanut aikaiseksi käytännössä mitään. Paitsi yhden epämääräinen muovailuvahaklimpin. Noh. Huomenna olen superahkera. Lupaan.

Eniveis, koska haluan fiilistellä Halloweenia, vaikka en pukeutumaan pääsekään, tässä viime vuosien asujani.


Halloween 2009
Olin peikko, jos ette tajunneet. Arttu kun kutsui mua kuvan nähdessään Molla-Maijaksi.Halloween 2010
Olin karun kohtalon kokenut pikkutyttö. Näytän tossa jälkimmäisessä kuvassa tosi jännältä. Tykkään kuvasta silti älyttömästi.


 Halloween 2011
Murhaaja klowni? Hitto mulla oli kivaa kun väkersin tota asua kasaan. Tosin meikkien väsääminen oli pientä tuskaa. 


Halloween 2011 osa kaksi 
Lammin Hovin halloween bileet (jotka olisi käynnissä juuri tällä nimenomaisella hetkellä >600km päässä täältä) ja nopeasti kasaan kyhätty... tappajalapsi (?) asu.


Hitto mä haluan asubileisiin taas!!!!!
Järjestäkää mulle teemabileet kiitos.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti