torstai 15. marraskuuta 2012

Hektistä menoa


Tällä hetkellä mun pitäisi pakata laukut valmiiksi ja alkaa laittautumaan. Tänään tärähtää. Nimittäin jalat tanssilattiaan. Täällä on barbaariset bakkanaalit ja mulla on pirun hieno asu.

En kyllä ymmärrä, miksi opiskelijabileet on torstaisin. Mä juhlisin huomattavasti mieluisammin viikonloppuisin. Perjantaina on kuitenkin useimmiten koulua. Kuten huomennakin. Kello kahdeksan reikä reikä alkaa arkkitehtuurin historian kritiikki ja minä olen siellä epäilemättäkin hyvin pirteänä kertomassa kaikelle kansalle Bergbomin makasiinirakennuksesta.

Tämän jälkeen mun pitäisi iloisesti kipittää rautatieasemalle ja istahtaa junaan. Tähän aikaan huomenna olenkin jo Lammilla, jos asiat etenee suunnitelmien mukaan.

Osasin tänään piirtää alastonmallin. En ois ikinä osannut arvata, että osaan piirtää ihmisiä mallista.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti