perjantai 2. marraskuuta 2012

ihan huono postaus, mutta lukekaa toki


Mulla on ollut kiireinen viikko ja hyvä perjantaipäivä.

Olin kerrankin aamulla iloinen. Hyvät yöunet ja hyvät kengät edesauttoi asiaa huomattavan paljon. Ostin eilen ensimmäistä kertaa oikeasti hyvät talvikengät. Vedenpitävät, lämpimät ja aitoa nahkaa. Eikä edes rumat. Hitto olen tyytyväinen ostokseeni.

Lisäksi löysin äskettäin uudelleen rakkauteni Death Noteja kohtaan. Jotenkin vanhat innostuksen kohteet saa mut tasaisin väliajoin ihan sekaisin. Oon aivan täpinöissäni.

Mua ei edes jaksa masentaa se, että koko viikonloppu on buukattu täyteen kouluhommia. Ja vielä tosi kuivia kouluhommia (eli kirjoittamista).

Tekisi mieli nakata koulukirjat ja monisteet siivouskomeron pimeimpään nurkkaan ja opetella maalaamaan vesiväreillä. Nyt taitaa olla liian myöhäinen aika siihen.

Tehtiin muuten äitin kanssa vaihtokaupat. Äiti saa jouluun asti kuvailla koiraa mun järjestelmäkameralla ja mä sen sijaan yritän pärjäillä äitin uudella pokkarilla. Enkä kyllä usko, että mulle mikään hätä tulee tämän kanssa. Ja ainahan voin tarpeen tullen lainata Artun järkkäriä.

Tästä piti tulla ainakin satakaksikymmentä kertaa parempi postaus mutta ei voi mitään.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti