maanantai 19. marraskuuta 2012

Väripardit


(Kysymys: Miksi mun oikea jalka näyttää tossa kuvassa noin vääntyneeltä ja luonnottomalta?)

Kolmas postaus tänään, mutta hälläväliä. Ainakin voin helposti pakoilla kouluhommia blogin pariin. (Oikeasti aloitan ne tämän jälkeen!)

Kävin viikonloppuna pikavisiitillä Lammilla. Lauantaina oli Merin väripardit. Teemana oli valita väri ja pukeutua yksinomaan siihen. Olin napannut Oulusta mukaan muutamat pinkit vaatekappaleet ja valmistauduin näyttämään tylsältä ja tavanomaiselta...

Sitten löysin mun penkkariasun ja buum olin violetti. Olinkin jo melkein unohtanut miten mukavaa on olla tiukassa kokopuvussa.


Tän äitin pokkarikameran kuvanlaatu yhtäaikaa häiritsee ja kutkuttelee mua. Jos kuva näyttää automaattisesti vanhalta tärähtäneeltä filmikuvalt niin onko se hyvä vai huono asia?

Kyllä mä semisti kaipaan omaa pikku järkkäriäni, saan harmaita hiuksia kun yritän muokata joitain pokkarikuvia järkevän värisiksi... 

4 kommenttia :

 1. Pardit on parhaat :D Näytät ihan siltä Kick-Ass elokuvan Hit-Girliltä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha! Oikeestaan mulla on toi peruukki ja kokopuku ainoostaan siks että olin penkkareissa Hit Girl :D

   Poista
 2. Hei onko toi aita joku koira-aita tai joku semmonen? Mistä se on hankittu? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On koira-aita! Mutta se on ihan isin itse nikkaroima. Taitaa olla ihan listasta noi reunat ja kanaverkosta keskusta. Sitten hakasilla (hakalukoilla? mitä ne on) laitettavissa kiinni. Sen pitäisi kyllä olla vähän tukevampi nyt kun koira on kasvanut.

   Poista