perjantai 21. joulukuuta 2012

Joulu tulla jollottaa


Ei mulla muuta kun että siivoaminen ja lahjojen paketoiminen on ihan mukavaa hommaa ja mun hiukset on älyttömän ihanat.

Löysin mun lapsuuden lempparijoulukirjan. Siinä oli mukana cd-levy jolta pystyi kuuntelemaan lauluja, jotka kuului olennaisesti siihen tarinaan. Cd on hukassa, mutta muistan onneksi jokaisen biisin sävelen (ja melkein kaikki sanat) ulkoa. Ja on siellä nuotitkin.

3 kommenttia :

 1. Noi hiukset sopii sulle tosi hyvin! Tositosi hyvin. Mäki kävin täl viikol leikkaamas kaikki huonot pois ja vähä kammoksutti, mut parempi näin ku sil kakshaaraispommilla :)

  Hyi mä vihaan lahjojen paketoimista, mut rakastan ihania paketteja. Oikeestaan mä kadehdin niitä jotka osaa tehä niil naruil kaikkia hienoja systeemejä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Mulle naureskeli kampaajakin kun pitkän tukan latvat oli oikeasti ihan kammottavassa kunnossa, hyvä jos siellä oli kymmentäkään hiusta enää! :D Että ehkä oli aikakin napata ihan reilusti pois.

   Mä taas tykkään pakkaamisesta, mutta ne narut on tosiaan pirun hankala laittaa. En ymmärrä miten niistä voi saada sellaisia ihania ja muhkeita säkkäräkasoja, kun itse saan aikaiseksi vain pieniä ja vähän säälittäviä! :D

   Poista
 2. Ahahaaaa nii naureskeli mullekki! :DD

  VastaaPoista