keskiviikko 19. joulukuuta 2012

JoulukorttejaMun tekemät joulukortit on nyt turvallisesti matkanneet perille, joten voin jakaa ne myös täällä. Oon koko syksyn harjoitellut vesivärimaalaamista aktiivisen epäaktiivisesti. Ja tunnen päässeeni johonkin. Jos nyt en ihan huipulle asti niin jollekin välietapille. En enää vihaa vesivärejä, oikeastaan niiden kanssa työskentely on aika mukavaa ja rattoisaa.

Oon muutenkin innostunut syksyllä toteuttamaan itseäni taiteellisesti. Mahtavuutta. Oon kuitenkin piirtänyt ja askarrellut koko pienen ikäni, joten onhan se vähän surullista, että viime vuosina kaikki taideväkertäminen on jäänyt niin vähäiseksi.

Luulen (tai oikeastaan tiedän) että mun äkillinen innostus taiteiluakohtaan johtuu yksinomaan arkkitehtuurin opiskelusta. Kun koulussakin pitää piirtää niin paljon, oon alkanut luottaa itseeni enemmän ja harjoittelemaan myös vapaa-ajalla. En vaan saa tarpeekseni taiteilusta. Parasta!Mua ärsyttää kaikki tonttu-, joulupukki-, lumiukko ja kynttiläkortit, joten kehitin designtonttuja. Nyt ne kelpaa mulle. Eikä ärsytä.

Älkää käsittäkö väärin, uskon että hienoja ja suloisiakin tonttukortteja on olemassa, mua ei vaan itseä kiinnostanut tippaakaan alkaa maalaamaan sellaisia. 


Oon muuten saapunut turvallisesti Lammille ja huomenna mulla on kampaaja-aika.

Näiden korttien myötä hyvää ja 
makoisaa joulunodotusta jokaiselle!

6 kommenttia :

 1. Ihania kortteja! Oot kyllä tosi taitava maalaamaan :) Mikään kaupan kortti ei kyllä vedä vertoja käsintehdyille ihanuuksille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh kiitos!

   Ja oon kyllä ihan samaa mieltä että parhaita kortteja on aina itse tehdyt!

   Poista
 2. etenkin noi pupukortit on ihan tajuttoman ihania : )

  VastaaPoista
 3. Aivan mahtavia kortteja!
  t. ano yde

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh kiitos! Tyytyväinen olen itsekin ja uusimpien tietojen mukaan myös vastaanottajat piti :)

   Poista