maanantai 17. joulukuuta 2012

Lihapullia

Tänään oon viettänyt päiväni siivoten. Vessaa, keittiötä ja makuuhuonetta nimittäin.

Tää paikka alkaa näyttämään nyt kodilta ja oon aika ylpeä. Voin taas hengittää huolettomasti kun ei tarvi olla kammottavan sotkun ja kaaoksen keskellä. Jotenkin vaan kaikkien koulutöiden keskellä tulee aina viimeisenä mieleen alkaa siivoamaan. Ja jos se sattuukin putkahtamaan johonkin mielen perukoille, niin se on tasan viimeinen asia, mikä kiinnostaa. Nyt siivouskin on tuntunut ihan mukavalta ajanvietteeltä.

Tämä puolestaan tarkoittaa sitä, että huomenna on mitä todennäköisimmin se päivä, kun tämä tyttö ottaa kameran käteen ja ikuistaa tämän asunnon. Ja ensi viikon aikana iskee kuvat (videon?) tänne.

Ärsyttää vain kun jotkut kohdat asunnosta on vielä niin keskeneräisiä. Puuttuu yksi pöytä ja yksi pöytälevy. Yksi lipastokin jäi muuton aikana Lammille ja nyt kaipailen sitä koulutarvikkeilleni. No, kaikki aikanaan, ihan mukvalta täällä näyttää nytkin.

Oikeastaan tulin kertomaan, että teen lihapullia. Ja että oon, näin vaatimattomasti sanottuna, aika hyvä tekemään lihapullia. Oon superinnoissani että pääsen pian taas mussuttamaan niitä. Nam.


Tässä pokkarissa on muuten suhteellisen eeppinen ruokakuvaus asetus. Jos ruokakuvien pitäisi yleensä näyttää jotenkin houkuttelevilta, niin tämä kamera saa ne näyttämään enemmänkin shokeeraavilta. Katsokaahan mun vispipuuroa. Tai näitä tomaattitovereita.
Ei kommentteja :

Lähetä kommentti