torstai 20. joulukuuta 2012

moi oon vimmu 6vee ja mulla on polkkatukka

Koska ikää on kertynyt jo yli 19 vuotta, alkoi lapsellisempi tyyli houkuttaa. Toisin sanoen palasin kultaiselle yhdeksänkymmentäluvulle ja leikkautin polkkatukan.On näitä ennenkin kokeiltu. Tarha- ja eskari-ikäisenä nimittäin.
Mua jännätti aika runsain mitoin leikkauttaa koko mun kuollut pehko pois, mutta hitto että nää tuntuukin nyt eläviltä! Ja näyttää hyviltä. Tykkään. Eilen illalla olin vielä perumassa koko hommaa kun pelotti niin paljon että näytän pian ihan pikkupojalta. Onneksi en perunut!

8 kommenttia :

 1. Oi hei noi on ihanat! Itse just lauantaina istahdin kampaajan tuoliin ja kävelin ulos ainakin 20cm lyhyemmillä hiuksilla. On se hurjaa, mutta mukava muutos! Noi sopii sulle hirmu hyvin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii! Kivaa että joku on samaa mieltä mun kanssa (siitä että nää näyttää mahtavilta). Ja kivaa että ihmiset edelleen uskaltaa leikellä hiuksiaan, nykyään kun pitkiä hiuksia jotenkin hypetetään entistä enemmän!

   Poista
 2. Mitäh, noihan on täydelliset!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. oh mikä itsetuntoboosti! hymy nousi korviin, kiitos :D

   Poista
 3. Superkiva tukka! Äää nyt munki tekee mieli leikata taas lyhyeksi, vaikka on hiustenkasvatusprojekti käynnissä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Toi on aina tosi inhottavaa jos yrittää kasvattaa hiuksia ja sitten tulee vähänväliä kiusaus leikata lyhyeksi! Sitten jos leikkaa niin alkaa hetken päästä vituttaa kun kasvatus pitää aloittaa alusta!

   Poista
 4. voi vittu! MITÄhyvää näissä kuvissa on typerän näkönen suomijuntti tyttö on ottannu kuvia peilistä?mitä vittua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :DD Kuka implikoi, että näissä kuvissa nimenomaan olisi jotain hyvää?

   Poista