perjantai 28. joulukuuta 2012

ystävyydestä ja kaipuusta


Olin melkein unohtanut miten kivaa on katsoa parhaiden (tyttö)kavereiden kanssa leffaa, syödä raffeleita ja pelata ihan liikaa lautapelejä. Nauraa kaikkein huonoimmille jutuille niin kauan, että maha tulee kipeäksi ja sen jälkeen jatkaa juttua vielä vähän ja huonompaan suuntaan.

Jos on viettänyt toisten kanssa paljon (jollei jopa liikaa) aikaa säännöllisesti kuudennelta luokalta asti, on vastaavaa vaikea löytää enää. Meillä on Merin ja Tiian kanssa niin omituiset jutut, etten usko että tulen kokemaan samanlaista ystävyyttä kenenkään muun kanssa. Me ollaan kasvettu samanlaisiksi.

Onneksi ystävyyttä on monenlaista. En tarkoita, että muunlaiset ystävät olisi yhtään huonompia. Tämä vain on jotain tosi ainutlaatuista.


Nämä hetket pistää miettimään, mistä luovuin kun lähdin opiskelemaan kuuden tunnin (ja 30 euron) junamatkan päähän. Olen saanut Oulusta vaikka mitä, mutta jättänyt tänne ehkä enemmän. Olen aina halunnut asua Helsingissä. Korkeat vuokrat ja opiskelupaikan vaihdos vain pelottaa. Kaikki hässäkkä. Viihdyn Oulussa. Kaipaan Etelä-Suomeen.

Mulla on nytkin ikävä. Ihan vaan siksi, että viikon päästä tämä kaikki on taas niin kaukana.

Kuvat on muuten meidän Interrail matkalta.

2 kommenttia :